Thursday, April 24, 2014

Adik Haikal & Dania

Salam hari Khamis.

Ini kira entry yg pertama la ek slps beberapa tahun tak berupdate blog aku nie.....hehehe...

Kali ni nak bercerita pasal adik Haikal & Dania. Ini pun kira entry yg pertama gak bagi Adik dorang nie....

Al-hamdulillah, aku telah pun selamat melahirkan anak yang ke-3. Seorang baby lelaki....yang diberi nama ADAM RAYYAN UKAIL. Lahir pada 27 Disember 2012 di Hospital UMRA, Shah Alam.

Inilah dia kesayangan kami semua.....











Hari ini Rayyan dah 1 tahun 3 bulan 28 hari..... :-)

Sayang semua anak2 mama.....





Monday, April 21, 2014

Lama Gilerrrr Tak Update Blog!!!!

Assalamualaikum wr. wb. 


Ya Allah! Lamanya aku tak update blog nie.....Last update tahun 2011. Cuba bayangkan bape lama tuh aku x update blog nie....huhuhu.... Sekarang dah tahun 2014! Fulamakkkk lamanya.....

Sampaikan Haikal Dania dah ada adik baru dah.....hehehe.

Ok, dengan semangat baru nie...aku nak start balik berblog. Harap2 blog tak berkubur dah lps nie.....

Terima kasih banyak2 pada lieyalatif.blogspot.com yang sudi dok ajar aku cara2 nak tukar email bila nak sign in. Maklum lah orang dah lama x buka blog kan...... mana la tahu blogger ni dah suh tukar email bagai....huhu..


Tuesday, December 20, 2011

Holiday Kat Kuantan


Lamanya tak update blog......
ni kes M melandalah nie.....huhuhu.

Jom layan pic2 kami pi holiday kat Kuantan bulan lepas..... 27 - 29 November 2011.

Kami menginap di De Rhu Beach Resort, Kuantan.

Jom layan piccas.....


dalam keta...



Dah sampai hotel....wajib tgk pool dulu....

bilik kami.....






Ok....time to splashhhh....






Day 2.....

Jalan2 ke Teluk Cempedak....








Nak mandi kolam lagi....









 Jalan2 kat Pantai Black Stone



makan malam kat Restoran Ana Ikan Bakar Petai



Day 3.....nak balik dah...








Seronok jalan2 kat Kuantan nie....Insyaallah, ada rezeki nnt kami dtg lagi yea....:-)



Friday, November 04, 2011

Comel Tak Saya???


Ini adalah ustazah pilihan saya yea......sila vote banyak2 yea....hehehe

Comel tak saya pakai tudung ni? Pinjam tudung mama jap :-).









** Salam Aidiladha buat semua kawan2 mama.....



Thursday, November 03, 2011

Playland Kat Carefour


Hari minggu bawa budak2 ni main kat playland....tak kisah la kat mana pun......Tesco ke....Carefour ke....janji ada tempat permainan. 

Kali ni kami bagi dorang main kat Carefour....Haikal suka sgt main bowling. Kadang2 2, 3 game dia main.

Dalam sebulan ada la 2 kali bawa dorang main kat playland ni kan....tak leh tiap2 minggu....nnt pokai la mama papa dia....huhuhu...dah la 1 token tu RM 1.00. 

Jom layan budak2 nie main.....best sebab orang tak ramai lg masa nie....


















Contest SI COMEL


Ini saje suka jer masukkan Dania dalam contest SI COMEL kat Tesco Extra Shah Alam.

Beli barang2 kat tesco dalam satu resit RM 50.00....so, leh la masuk contest ni percuma. Tu yg masuk tu....menang atau kalah tak kisah lah kan......saje suka2 jer.....