Friday, December 19, 2014

Family Day Opis Papa @ Sunway Lagoon - 22 Nov 2014


Family Day Company En. Hubby at Sunway Lagoon pada 22 November 2014 (Sabtu). Memang ngam2 start cuti sekolah...... Seronok budak2 ni bila bgtau nak pi waterpark....

Tapi yg tak best sbb tak dpt Lucky Draw.....tak pe la....x de rezeki kami.....huhuhu

Meh la layan pic je yea..... Walaupun dari pagi sampai ke petang kat cni...tapi x semua park kami pegi....budak2 ni lebih suka dok main air jer....


Kita orang sampai dalam kul 8.30 pagi.... Papa pegi register n amik kupon bagai.... pastu terus ke area Family Day PETRA ENERGY.


 Wristband nak kena pakai....


Ini lak segala kupon2 untuk makan.....kupon aiskrim, bekpes & lunch..










 Anak dara dah x sabar nak main air....

 posing dulu.....

 Jom masuk....

 Adik plak posing....

 Here we are.....

 Dah nampak rumah hantu.....





























































Thursday, December 18, 2014

*Throwback* Happy Birthday Dania 5 Years


Ekceli besday anak dara sorang ni bulan Oktober..... 20 Oktober 2014. Yang ke 5 tahun.

Ini kes mama dia malas nak update blog ler nie....tambah lak keje opis banyak...mmg x dan nak layan blog ler....huhuhu...

Tak per la lambat update pun kan, yg pasti tetap update gak...hihihi..


Besday Dania ni celebrate kat kampung. Kebetulan balik kampung masa tu...jadi boleh celebrate dgn tok bah dania skali yg sama tarikh besdaynya....

Jom la layan pic yang x seberapa ni.....snap guna hpon jer....


 Besday girl......

 beli kek kat SR jer....

 Kek Macadamia....





 Happy Birthday To You........

 Dania malu2 nak tiup lilin....hihi