Selasa, Disember 20, 2011

Holiday Kat Kuantan


Lamanya tak update blog......
ni kes M melandalah nie.....huhuhu.

Jom layan pic2 kami pi holiday kat Kuantan bulan lepas..... 27 - 29 November 2011.

Kami menginap di De Rhu Beach Resort, Kuantan.

Jom layan piccas.....


dalam keta...



Dah sampai hotel....wajib tgk pool dulu....

bilik kami.....






Ok....time to splashhhh....






Day 2.....

Jalan2 ke Teluk Cempedak....








Nak mandi kolam lagi....









 Jalan2 kat Pantai Black Stone



makan malam kat Restoran Ana Ikan Bakar Petai



Day 3.....nak balik dah...








Seronok jalan2 kat Kuantan nie....Insyaallah, ada rezeki nnt kami dtg lagi yea....:-)



Jumaat, November 04, 2011

Comel Tak Saya???


Ini adalah ustazah pilihan saya yea......sila vote banyak2 yea....hehehe

Comel tak saya pakai tudung ni? Pinjam tudung mama jap :-).









** Salam Aidiladha buat semua kawan2 mama.....



Khamis, November 03, 2011

Playland Kat Carefour


Hari minggu bawa budak2 ni main kat playland....tak kisah la kat mana pun......Tesco ke....Carefour ke....janji ada tempat permainan. 

Kali ni kami bagi dorang main kat Carefour....Haikal suka sgt main bowling. Kadang2 2, 3 game dia main.

Dalam sebulan ada la 2 kali bawa dorang main kat playland ni kan....tak leh tiap2 minggu....nnt pokai la mama papa dia....huhuhu...dah la 1 token tu RM 1.00. 

Jom layan budak2 nie main.....best sebab orang tak ramai lg masa nie....


















Contest SI COMEL


Ini saje suka jer masukkan Dania dalam contest SI COMEL kat Tesco Extra Shah Alam.

Beli barang2 kat tesco dalam satu resit RM 50.00....so, leh la masuk contest ni percuma. Tu yg masuk tu....menang atau kalah tak kisah lah kan......saje suka2 jer.....










Khamis, Oktober 20, 2011

Happy 2nd Birthday to DANIA NAFEESA!


20 Oktober 2011

Dania's 2nd birthday!

'Happy birthday to Dania sayang. Mama, Papa & Abang haikal doakan semoga Dania panjang umur, dimurahkan rezeki, jadi anak yang solehah dan bijak pandai dalam segala hal. We love you soooo mucccchhhh!!!!




Rabu, Oktober 12, 2011

Halfest 2011



Jom pegi Halfest 2011 kat PWTC.

Kompem HALAL semuanya......:-)





Artis pun ada gak.....
Apalagi.....jom serbu ramai2....





Budak Kena Ulser


Actually, dah lama Haikal kena ulser dlm mulut nie.....masa bulan 8, time puasa lak tu. 
Memang cian tgk dia...nak makan minum sumer tak boleh, pedih....Hisap susu pun tak...

Dan yg pasti Mama dia terpaksa cuti seminggu tu.....huhuhuhu.....



Towel mesti sentiasa ada yea....kalo tak abis meleleh air liur...

 Kembung mulut.....menahan air liur....huhuhu

upppssss!!! sapu2....hehehe

Ini je la menan yang dia leh main....




Hanya boleh minum air milo jer....makan mmg tak langsung la....

ralit tgk tv...



Sebelah tangan main...sebelah lg pegang towel....hihihi



Lama gak la Haikal nak baik dari ulser nie....camner nak baik cepat sbb ubat payah nak makan. Yang ubat kena sapu dlm mulut langsung tak bagi bubuh....harap dok makan ubat tahan sakit jer dgn ubat antibiotik...

Dah la time2 bulan puasa.....mmg mencabar gak la jaga budak sakit nie....dgn merenggeknya lagi.....sabar....sabar.....