Monday, February 08, 2010

Happy 3rd Birthday HAIKAL!

Hari nie.... 8 February 2010.....Genaplah umur Haikal 3 tahun :-).

Kejap jer rasa masa berlalu. Haikal dah pun 3 tahun.....dah ada adik dah pun hehehe....


Untuk HAIKAL, Selamat Hari Lahir yang ke-3 Sayang!


Mama, Papa & Adik will love you Forever and ever....


Happy 3rd Birthdat to My lil' Boy
Adam Danish Haikal


** Celebration besday Haikal aku buat kat taska hari nie. Biar Haikal celebrate sama2 dgn kwn2 dia kat taska. Minta cikgu dia tolong handle kan..... Ada goodies bag, air kotak dan semestinya kek besday utk Haikal tiup lilin & potong hehehehe.....Pastu aku siap tinggalkan kamera sekali, minta tlg cikgu dia amikkan gambar :-). Harap2 gambar sumer cantik2 hehehe.....

11 comments:

mama tisya said...

happy 3rd busday haikal..smoga jd ank yg soleh and jg adik baik2 tau..jgn buli adik :-)

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Happy 3rd Birthday Haikal.. dah besar dah, dah jadi abang long... semoga sihat sentiasa dan jd orang yang cerdik pandai

MRS. K said...

hepi besday abang haikal!

oli said...

happy birthday haikal!!!

Syasmeen said...

Happy 3rd Birthday Haikal..cpt jer kan ms berlalu dah 3 thn erm dah jadi abang long pun... jd anak yg soleh & cerdik pandai

MAYA said...

happy birthday haikal..semoga panjang umur dan murah rezeki.. jd anak yh soleh tau..

☆ lieya latif ☆ said...

hepi besdei si comelhaikal...semoga menjadi anak yg bijak dan soleh...amin

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO ABG LONG HAIKAL
HAPPY BIRTHDAY TO YOU

semoga haikal jadi contoh terbaik buat adik dania...

cepat jer masa berlalu kan iza..
anak2 kita dah membesar dah...

Daniahaikalcollection said...
This comment has been removed by the author.
Sham Ummi Echa said...

hepi 3rd besday haikal..
da jd abg macho nih..
moga jd anak yg terbaik

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

selamat hari lahir abg long haikal :)