Friday, July 09, 2010

Permaisuri Resorts Port Dickson


Cantik & best sangat tempat nie....Permaisuri Resorts Port Dickson.

Pegi sini sbb ada Taklimat Khas penstrukturan Baru opis aku.....pada 5-6 Julai 2010.

Ermm, nanti nak bawa family lah dtg sini lak....sure Haikal & Dania suka sbb ada swimming pool yg best :-)


Jom ronda2 tempat nie....

View dari bilik.....di tingkat 6.


Best jer tgk laut tu kan.....


Inilah bangunannya....kami dok apartment 3 bilik.


Kolam.....


Macam nak terjun jer dlm kolam nie...


Boleh main slide tu gak....yg badan besar2 tak leh lah yea...kan tak muat lak nak kuar hehehehe...


Playground....Sure Haikal suka nih kalo nampak.....


Ini dalam apartment tu....luas tau...


Ruang dapur...


Ruang tamu...


Bilik tidur....ini bkn master bedroom. Master bedroom dia lagi besarrr....


** Next entry.....gambar2 kami lak....hehehehe.... 1st entry nih citer psl tempat dulu....





4 comments:

atty's said...

next time bawa family lak iza..pool nya yang tak tahan tu ..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

walaupun bilik iza tu bukan masterbed room, tp still nampak besar dan luas.. ada balkoni ke iza?

Emy Omar said...

Iza,kita baru plan nak buat reunion bulan 12 ni kat Permaisuri..nampak best ye area resort tu

SyahNur said...

fuh... mmg nmpak best la tempat tu, sgt cantik!