Wednesday, October 20, 2010

Genap 1 Tahun


Hari ini....
tanggal 20 Oktober 2010

DANIA NAFEESA sudah genap 1 TAHUN.

"Happy Birthday Sayang!"

**Semoga menjadi anak yang baik buat Mama & Papa dan jugak adik yang baik buat Abang Haikal. Kami semua sayang adik sangat2. Semoga adik terus ceria dan happy selalu. Muaaahhhhsss......**


Besday Girl....


dan jugak.....hari ini adalah hari lahir abah aku. Sama tarikh dgn Dania :-). Happy Birthday Abah! Semoga panjang unur dan murah rezeki. 

Untuk celebrate besday Dania, kami just beli kek yang slice tu jer.....coz kami dah plan nak celebrate besday Dania and Abah aku kat Cameron Highlands nanti. Kami akan ke sana pada hujung bulan nie :-). Ermmm, tak sabar nak pegi CH tu......hehehehe...




6 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

selamat hari lahir dania! semoga sihat sokmo dan ceria selalu :)

♥Azie♥ said...

dah besar yer....Happy Birthday Dania..moga membesar dengan sihat yer sayang...muahxxx

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Selamat Ulang Tahun yang pertama Dania. Auntie doakan Dania membesar jadi anak yang solehah..penyejuk hati mama & papa

Kiss dari jauh..muahhh

mama tisya said...

happy 1st busday dania nafeesa..smoga jd ank yg solehah

Syasmeen said...

cantik tarikh ni 20.10.2010 happy birthday sayang..jd anak yg baik & solehah yer

KSWSK said...

selamat ulang tahun kelahiran yg pertama dania...moga jd anak yg terbaik yer...