Thursday, April 24, 2014

Adik Haikal & Dania

Salam hari Khamis.

Ini kira entry yg pertama la ek slps beberapa tahun tak berupdate blog aku nie.....hehehe...

Kali ni nak bercerita pasal adik Haikal & Dania. Ini pun kira entry yg pertama gak bagi Adik dorang nie....

Al-hamdulillah, aku telah pun selamat melahirkan anak yang ke-3. Seorang baby lelaki....yang diberi nama ADAM RAYYAN UKAIL. Lahir pada 27 Disember 2012 di Hospital UMRA, Shah Alam.

Inilah dia kesayangan kami semua.....











Hari ini Rayyan dah 1 tahun 3 bulan 28 hari..... :-)

Sayang semua anak2 mama.....





2 comments:

lieyalatif said...

hahaahah sile laa rajin update blog pas ni yeak iza heheheeheh

Sharniza Shari said...

tu la....nak kena rajin macam lieya nie update blog....hehehe.