Monday, September 29, 2014

Jalan-jalan Di Paradigm Mall

Salam isnin semua....

Ini cerita lama gak...2 minggu lepas kot...hehehe..

1st time ke Paradigm Mall nie.... Saje dtg cni nak tgk tempat baru...lagi pun dlm ni ada Kaison. Bolehla cuci mata...hihi.


 Best jalan2 kat cni sbb x bape ramai orang.....

 Bergambar x per....jgn main air sudah yea....hehehe

 Ada pulak bear besarrrrr....

 Abang haikal malu2.....

 Dalam lift pun nak posing.....









 Kaison. Apalagi....perabih duit kat cni la plak....huhu

 Beli bunga nie.... Comelll kan???

 Letak kat atas penapis air coway. Baru ada seri skit...

 Bunga tu beli kat ikea. Pasu pink jer beli kat kaison.

 Bunga ni utk bilik dania sebenarnya....tapi letak sini dulu...hehehe

 Letak atas oven jer pun.....

 Benda alah ni aku nak letak botol2 shower kat bilik air...





Frame ni utk buh gambar anak dara aku ler....


Ok... akan ke kaison lagi. Sbb ada lg benda yang nak dibelinya......hihi..




3 comments:

- dieyana - said...

comelnye pokok kat kaison tu...hidup ke plastic?

Sharniza Shari said...

Dieyana : pokok tu plastik. senang nak jaga...hehehe...

My Aisy said...

comelnya bunga2 tu...n nmpak tak serabut...simple n nice jek...