Thursday, February 10, 2011

Kakak Dania!


Sila panggil saya KAKAK DANIA yea!!!!!!

hehehehe...

Now, Dania dah bahasakan diri dia kakak.....kalo kita panggil adik, dia wat tak tahu jer. Tapi, bila sebut kakak.....baru dia bagi respon.....hehehe....So, dgn rasminya kami dah panggil Dania dgn panggilan KAKAK :-)

Ok la kakak pun....sbb Dania dah 1 tahun....dah besar kan....:-)

Cumanya, jgn minta adik lagi yea....hehehe. Sebab Mama belum sedia lagi nak ada baby tecit......hihihi....








** Sejak Abang Haikal ada ni, Dania cukup jeles & dengki dgn abg dia.....ada jer yg tak kena. Kalo ada apa2, mesti nak kena bagi Dania dulu......kalo tidak, abislah Dania mengamuk2.....siap guling2 tu.....hehehe.


5 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

LIEYA INGAT iza preggy tadi tau...tajuk betol2 bikin suspen wooo hihihihihihi

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ooohhh..ingatkan haikal and dania bakal dpt adik.....rupa2 dania yg nak di panggil kakak yerk...dah besar dah kan

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Dania dah boleh cakap ke Iza..Solehah ni lambat betul mulut..nasib baik dia faham apa kita cakap hehe

atty's said...

kakak dania comey...sangat .

Jom baca: Bertahun2 Tersalah Tarikh Wedding Anniversary

Puan Iza said...

Lieya: hehehe...yeke suspen???? tak der lah, mana ada iza peknen. lum leh lagi la....:-)


Zana: lum masanya lagi dorang nak dpt adik la zana....sbb mama dia tak ready lg la...:-). Dania nak org panggil dia kakak....


Tie: dah boleh tie....dia leh ikut apa kita ajar....tapi ada gak yg dia sebut ujung2 jer....


kty: tq...:-)