Thursday, October 01, 2009

AIDILFITRI 2009


Salam sumer.....

Lamanya rasa tak jengah blog nie....maklumlah cuti hari raya hari tu memang tak sentuh langsung blog nie....hehehe....Faham2 je lah kan kalo dok kat kampung tu, memang tak sempatnya nak berblog nie..... :-)

Ermmm, hari nie barulah berkesempatan aku nak update citer raya......Raya kami biasa2 ajer...sumer dalam keadaan yang sederhana.

Tahun nie giliran raya kat kg aku dulu....raya ke-2 malam tu baru balik umah mak mertua aku lak pi beraya kat sana....

So, tahun ni kami pilih tema raya kaler maroon.....:-). Tahun depan???....lum tau lagi....tapi yg pasti raya tahun depan lagi meriah coz kami dah berempat :-)

Ok lah, jom layan pics raya kami......



Salam Aidilfitri dari kami......



Peace dari Haikal :-)


Posing dgn papa....
Posing dgn mama lak......




Sayangggg mama......
Peace lagi.....hehehe
Pagi2 lps siap2 pakai baju melayu....posing la dulu :-). Tapi tak lengkap arrr coz songkok tak der....sib baik samping tu Haikal nak pakai......

Landing kat sofa lak.....

Termenung nampak.....ingat kat makwe ker?....muahahaha....
Kami satu family.....nie family belah aku...tapi ada yang tak cukup nie....
Adik beradik aku ramai pompuan....sorang jer lelaki.....yg pakai baju melayu kuning tu....



Sekian.....:-)






15 comments:

mama tisya said...

ingtkn iza dh slamat bersalin cz tgk blog sunyi sepi je...

maroon ye thn ni tp skali tgk nmpk pink...mayb lighting kot...ensem haikal ngan bj melayu tklama lg nk jd abglong dh kn

eMMa@iKKa said...

tema maroon ker...ikka ingat tema purple..mcm warna purple bila tgk kat FB..:) tp iza tetap maintain walaupun mengandung...:) seri itu ada....

As said...

cun.. cun.. haikal ensem la ngan baju melayu tuh.. thn depan sure best sbb berempat...kami lak InsyaAllah akan berlima....

mummysya said...

Salam...
Nie kira dah lewat nie, tp nak wish jugak..

Selamat Hari Raya dear...

Maaf Zahir Batin

Dari

Mummysya dan Family
mummysya.com

farah : m0mma HD said...

..sama tema kita kan
tp lawak ler ada 2 keping gambar tu
yg bergambar ber-2 ngan haikal tu

sis yg berbaju purple tu
ushar cam x puas ati jer

hahhaha

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

iza nampak mcm tak pregnant jer kalo amik gambar dari depan..berseri gitu..
warna tema kak iena pun maroon campur hijau..
memang encem haikal berbaju melayu tu..tapi sama kes ngan Rizqi tak mo pakai songkok..
iza, semoga selamat segalanya..

eija28 said...

nie warna maroon yg nak ke purple erk iza....nampak dah perut iza...x lama lg nak due dah kan...eija beraya d kelantan dulu...raya ke 4 dah blk putrajaya...

As@Aza said...

cantek theme maroon ni ;)..boleh masuk dlm list utk theme next year...hehehe

kelakarlah tgk haikal buat peace tu... ;)

Sham Ummi Echa said...

cntik tema maroon ko ni iza..aku suka plak tgk baju maternity ko tu.. tempah ke bli ready made je.. cntik la..

bila due ni??

Mimi said...

Haikal buat peace sgt kiut la..dgn 3 jari..hihi

Seronok tgk org raya balik kampung..mcm meriah je raya berbanding org yg beraya kat KL/PJ je..

.:nhalilah:. said...

alalalla.. haikal ensem la pakai baju maroon tu..
kak iza.. selamat hari raye ye..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Selamat Hari Raya Iza.. wah semakin berseri2 iza ni. maklum ler tak lama lagi nak dapat orang baru kan. semoga semuanya selamat...

tahun depan boleh la sedondon berempat pulak kan.

madam CT said...

muka ko kan za ala2 seri2 gitukan..ank girl ek za dlm poyut ko tu..aku lak x sabo nk tgk..hehe

--<@maya@>-- said...

maroon..cantek.. ske tgk haikal posing..

kak iza, bila due? lama tak jenguk sini ;D

Hirda Ibrahim said...

apsal x de songkok haikal? kalu x lagiiii ensem.

ko pun laki bini org kelantan kan? senang kan nk balik kg? hehehe