Tuesday, October 13, 2009

My Pregnancy - 38 Weeks




Hari nie aku dah 38 weeks.....maknanya lagi 2 minggu nak ke tarikh due aku bersalin.....itu kalo ikut due laa....kalo dibuatnya bersalin awal seminggu ker.....makanya sekarang nie aku tengah berdebar2 menanti hari kelahiran baby ku yang ke-2 ini..... :-).

Harap2 semuanya berlaku dengan selamat.......

Haikal pun dah tak sabar dah nak tunggu baby kuar hehehhee....Lepas nie Haikal akan jadi abang long :-). Harap2 Haikal boleh 'geng' dengan adik dia nanti......

Beg barang2 baby memang dah stanby dalam keta dah.....tunggu masa jer hehehe...


So, korang doakan semoga aku selamat bersalin yea.....rasa berdebar2 lak :-)

















Pregnancy Tickers







6 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

insya-Allah semua akan ok..aku pun bdebar gak nak tggu bb ko ni iza..hahahaha..

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam iza,

first of all, congrats
second, nampaknya kite samelaer hari nie kite 38wks +2 days... skrg nie tgh hitung harie.. doc kata mungkin brsalin deepavali nantie n lucky kite sbb die doc x ke mana
thirdly, nantie jgn lupa update tau..

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

insyallah selamt segalanya..jangan lupa suruh hubby annouce kat fb atau blog kalo dah deliver k...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Semoga selamat semuanya ... jangan lupa bagitau member2

arnamee said...

Salam.. semoga semuanya selamat:)

ida said...

iza..semoga Allah permudahkan segala urusan.Amin.