Monday, October 05, 2009

Ke Port Dickson


Pada 3 & 4 Oktober 2009 ( Sabtu & Ahad) kami ke Port Dickson. Sebabnya aku ada program Bengkel penyelidikan kat Hotel Glory Beach Resorts. So, aku angkut ler sekali Papa & Haikal pi sana......hehehehe....Lagipun, memang aku dpt bilik single kan.....so, leh lah bawak somi dgn anak.....


View pantai dari tingkap bilik yang aku dok tu.......masa ni dah petang dalam kul 6 lebih....air tgh pasang.....


Lepas abis perbincangan bengkel petang tu dalam kul 5.30 ptg tu......kami bawak haikal pi jalan2 kat tepi pantai......pastu pi playground. Beriya-iya haikal main kat playground nie.....


Jalan2 tepi pantai......Abaikan aku yg gemuksss itu hehehe....

Cantik view kat belakang tu.....siap ada resorts terapung tu....

Apartment yang kami menginap.....pemandangan dari playground....


Haikal siap berlari2 lagi....dah tak sabar2 dah nak main kat playground tu....

Hati2 panjat tangga tu......
Tengok apa tu?

Haikal nak gelongsor.....
poyo jer muka Haikal wat camtu hehehhe.....


menonong jer jalan.....


Dalam lift.....apartment kami kat tingkat 5.....


Balik dari playground......Haikal sibuk gak nak bukak pintu sendiri...


Lepas mandi.....haikal ketiduran lps minum susu. Penat sangatlah tu.....sehari suntuk asik main jer....mmg tak dok diam langsung......sampai makan pun tak nak.....


Ini waktu pagi....air surut.....


Tengahari nak check out tu, Haikal tido la plak.....Bila nak angkat masuk keta...terus Haikal bangun....sampai umah haikal tak tido2......





8 comments:

MRS. K said...

ari tu ada pegi..
pantai dia kotor la

Jasfyra said...

tu yg best kalo dpt 1 bilik sorang kak..leh bwk anak n hubby kan..syok wooo

eija28 said...

eija dah pernah pergi kat glory nie ikut hubby g kursus....mmg situ ada legend water chalet...tp pantai dia kotor....

atty's said...

happy haikal..dpt main kat playground

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

comelnya abg long ni..

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

budak2 kalo nampak playground ni memang akan request nak main..mcm jannah..kadang2 terpaksa tipu cakap dah rosak ker aper..
dah nak jadi abang long dah haikal ni..ensem jer...

en_me said...

vah vah vah.. haikal nk dapat adek tewwww..

watie said...

syioknye bekerja sambil bawak anak bercuti

selamat hari raya maaf zahir dan batin :)