Thursday, December 02, 2010

Budak Sakit Mata, Selsema, Batuk & Demam....


Start 20/11 lagi Dania tak sihat.....demam, selsema, batuk & sakit mata....

Cian dia, nak tido tak selesa sbb idung tersumbat kan.....so, ikut la petua orang dulu2.....buh kunyit kat batang idung tu.....ok la skit....lega la gak idung dia tu....




Nampak tak mata belah kiri Dania tu bengkak skit....sakit mata. Mata dia tak merah....just bengkak jer....seminggu gak la nak baik mata dia nie....


dah makin sepet dah mata anak dara aku nie....hehehe


Al-hamdulillah, skang mata Dania dah baik.....selsema pun dah makin ilang. Dania dah kembali ceria :-)





2 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

alahai cian anak dare tomey ko iza...tu la kan, petua org lame2 ni bagus jugak...asek2 bergantung kat ubat pun tak elok jugakkan...semoga dania cepat semboh yeak....

Ruziawati Bukhari said...

sian anak dara iza... cepat2 sembuh ye sayang

header image gmbr abg haikal sorang je? x aci mummy ni.. hehe..

t dh private blog.. nanti nak emel add nak invite u..

ruziawatibukhari@yahoo.com

tq & take care