Monday, December 06, 2010

Happy Birthday To Papa Haikal & Dania!


Today 6 Disember 2010....
Besday Mr. Hubby.....

"Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki & diberkati Allah selalu. Semoga terus menjadi suami dan papa yang terbaik buat kami. Terima kasih atas segalanya.....We love you so muchhhhhhhhh!!!!"


** Ermmm, nak celebrate kat mana ek? tetiba lak tekak ni terasa nak makan pizza yg baru tu.....Abang, jommmm!!! :-)

Tapi, kali celebrate besday papa with Dania jer.....coz Haikal still kat kampung lagi.....huhuhu




3 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

hepi besdei utk hubby iza.....semoga dimurahkan rezeki dan bahagia selalu....wah syok gak tu celebrate mkn pizza.....tapi syg plak haikal takde, takpe2 nanti sambut lagi sekali bile haikal dah balik heheeheh

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Happy Besday buat En Saufil Badli(betul x nama ni iza hehe)Moga berbahagia disamping isteri dan anak tercinta berbahagia dunia akhirat.Amin

♥Azie♥ said...

happy besday buat incik suami iza....moga allah sentiasa murahkan rezeki kamu sekeluarga