Tuesday, August 04, 2009

Besday Bash Kanda & Aqish

Tarikh : 2 Ogos 2009 (Ahad)
Tempat : KFC, Seksyen 13 Shah Alam
Masa : 11.00 pagi - 1.00 tghari


Happy Birthday To Kanda & Aqish
Hari Ahad, kami pegi ke besday bash Kanda & Aqish.....Tima kasih to Niza & Family sudi jemput kami ke besday bash anak2nya....:-).

Meriah sgt besday bash nie.....Yang bestnya dapat jumpa kengkawan.....coz dah lama tak jumpa antara satu sama lain nie....:-). Anak2 lak sonok dapat main belon yang banyak tu....

Besday Boy....Kanda...


Besday Girl.....Aqish...


Alahai...geram sungguh aku dgn budak aqish nie....so chumelll...


Kek besday.....


Time to blow candle......Terselit plak budak 2 org tu.....Haikal & Hardy :-)


Haikal dok ralit tgk ko niza....hehehe...


The food.....


Meriah dgn kehadiran 'Chicky'


Kan main lagi Haikal gelak bila Chicky 'agah' dia.... Mula2 tu Haikal takut gak, tapi lama2 dah ok...siap suh aku dukung lagi pegi dekat chicky tu..... :-)


Mula2 sampai Haikal tak nak join, asik dok tarik2 baju aku nak kuar....Tapi bila nampak belon jer...terus main tak hengat dunia.....hehehe...



Lambung tinggi2....


Happy Haikal dpt main kat sini....


Banyaknya belonnnnnn.....


Bila dah penat main.....tau pulak dtg cari air...dahaga ler tu....:-)


Akid yang bam..bam..



Anak bujang ku.....



Mama kepada anak bujang itu.....dah tembam kan?

Adik aku....bawa dorang coz hubby tak leh join sama.....

Mak2 yg vouge....ngeh..ngeh...

Acara wajib...posing ramai2...

Actually, ada byk lagi gambar tapi dlm phone adik aku....nak transfer hari tu tak leh plak coz bateri phone dia abis daaa.....huhuhu.....next time ler aku upload balance pic tu yea...... :-)








9 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

mmg meriah bash nie...rugi tak dpt join,nak wat camne tarikh tu gak besdei lieya so dah plan nak celeb ngan family.....

comel tgk haikal nangis tu...takut ngan chicky budak2 ni yeak...he h ehe

~~ciklinn~~ said...

ala tomeii budak haikal.... linn dtg lambat... kalu cepat leh kita sembnag2 lagikan..

kak iza sgt comell tau bambam camtu... siyess.....

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

meriahnya.. sob sob sob..sedih x dpt ikut serta

eija28 said...

wah...bestnyer besday bash kanda & aqish nie....siap ada chiky lg...haikal takut x dgn chiky iza?

mrs khairul said...

iza thanks eh sudi dtg..wp dgn perut boyot tuh..nsb ada 2 org pengawal peribadi tu kan...heheheh..iza nmpk berseri2 tau..confirm la gegirl dlm tuh..heheheh

haiqal pun best je kan..x takut pun dgn niza..dpt peluk2 dia..1st time niza dpt pegang haiqal yg aktif berlari sana sini

dan mintak maap gak apa yg terkurang kat majlis tuh ye..jumpa lagi..

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

wah sana sini meriah citer pasal BD bash kanda ni... syoknya iza dpt join diorang...

nadnye said...

seronoknya Haikal berparty...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah memang nampak sangat meriahnya.. haikal nampak happy, berlari sana berlari sini..

tu haikal tengah gelak ke tengah nangis tengok chicky tu iza..

Sham Ummi Echa said...

mmg happy kan bash kanda&aqish ari tu...hepi dpt jmpa korang sumer.. ko pon makin brseri2 je aku tgk..