Thursday, August 06, 2009

Big Apple Donut vs Mc'Donalds

Ini sebenarnya makanan yang aku ngidam nak makan......dah makan dah pun minggu lepas hehehe......al-hamdulillah.....:-)

Akhirnya dapat gak makan donut Big Apple nie.....Aku sorang jer makan 3 biji.....papa 2 1/2 biji & Haikal 1/2 jer....:-)



Beli 6 biji....Rm 11.50


Inilah dia yang menjadi pilihan ku......


Pastu tingin nak makan burger Mc"Donalds lak......


Burger Spicy chicken McDeluxe (beli yg McValue Lunch)
French fries

Bubur Ayam.....untuk Haikal...

Jom layan Haikal tengah makan French fries.......


Mula2 tengok dulu......

Pastu amik.....
makan.....

Pastu kita minum plak.......

Air Ribena.....
Emmmm.....sedapnya.....






16 comments:

mrs k said...

ohhh... tidak!!!



dah byk ari dah ngidam nak makan beger mcd tapi tak kesampaian lagi..
sobb.sobb..

Syasmeen said...

wah bestnya donut tuh kaler hijau lg tuh...dah lama x mkn mcd sejak hr tuh yg kata x leh mkn...

iza, nak tanya kerusi hijau kat blkg tuh beli kat ner harga nya brape? dah lama cr kerusi tuh

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

sedapnya.. wpun aku br mkn burger mcd..bila tgk pic ni tetap lapar..

selera nampak haikal mkn kentang.. hehehe cute je

mella said...

big apple mmg sedap!!
tapi yg perisa durian mella kurang berminat..

klu menu mcd skrg ni mella salu mengidamkan ayam grg crispy and icecream oreo ummm.. mmg delicious :P

psst!! iza, selera org peknen ni mmg membuak2 kan hehe

Big Mamma Bukhari said...

yummy... delicious!!

teruja betul tengok haikal masa bday party entry kat bawah ni.. enjoy dia ha...

jaga kesihatan, jaga diri baik2..

:iBuAfiQah: said...

uish...big apple tu buat irnie terliur btul...
w/pun baru makan mcd tp bila tgk pic iza niey...
isk2 terliur semula...hehehe.

As said...

amboi.. ngidam mkn tuh sumer ya... ok la tuh.. kak.. suka tgk haikal.. kalo mkn pun beria.. best nyer... sure dia x sabar nak dpt adik kan...
psssst: beli kat SACC ker

Mimi said...

saya suka yg ada duri2 tu..Duren Duren...yummm..saya pun suka spicy chicken mcdeluxe..
kesimpulannya, taste ibu mengandung serupa mcm saya yg tidak mengandung ini...hihi..

eija28 said...

wah...sedap....lama x mkn MD nie.....BIG APPLE......klu eija suke yg alien.....sodap!!!

farah : m0mma HD said...

aiyooo..camne iza leh abiskan itu donut
i x bley ooo....nak masuk mulut...nak abiskan sebiji pon x larat ooo...

mmm...mekDi tu..x sah citer la...
idaman ku slalu...

tp kan iza...bubur tu
byk ajinomoto kannn...
kami kalau nak kasi HD makan...
harus buang semua kuah...and tambah air panas satu kali plak
baru kasi HD makan

hehheheh

☆ lieya latif ☆ said...

ish ish ...iza ni, lieya tgk....lieya pun naik ngidam tgk gambar ni sume hi hi hihi....

seb baik iza ngidam bende2 yg senanng nak cari....tak le susah hubby....he he he

Emy Omar said...

ha..betul kata lieya,akak pun dah tumpang ngidam sama tengok gambar2 tu..hi..hi..makan2 sementara ada selera tu makan..yang penting sihat ye

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ooo masa mengandung la saat paling best.. leh ngidam macam2.. tak de sapa nak marah.. heheheh segala hajat pasti hubby turuti kan? mujur sekarang Big Apple dan McD merata2 ada jual kan?

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

wah iza...3 biji sekali ngap??? biar betul...ni mmg kes ngidam ni... hubby awak pun blh tahan yaa...kalau hubby akak, sebiji pun dah cukup....

dilaOHdila said...

salam mama haiqal
wah bestnya Haiqal dapat makan big apple
macam macam ada tu
bagi aa acik dilla sitit heqal:-)

watie said...

waa bestnye nak sikit :)