Monday, August 17, 2009

Haikal Suka......

Haikal suka makan sweet corn nie....kalo pi pasar malam, memang wajib belikan Haikal sweet corn nie.....satu cawan tu dia sorang jer yang makan.


Sedapnyaa.....
Haikal tak kasi mama snap pic dia....hehehe...
Haikal marah mama daaa......





14 comments:

:iBuAfiQah: said...

lawak la Haiqal niey...
bleh lak malu nak bergambar...
no camera please!!!!
hehehe..

.: Leen-Awie :. said...

ala cute nya haikal...
malu la tu mama amik gambar...
hehhehe

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

hehehe..amboi haikal, xmo kongsi ye.. iza, maryam pun suka makan jagung ni tau...

☆ lieya latif ☆ said...

NTAH ape la mama ni org nak mkn ..die sebok nak jadi mamarazzi plak....hihihihi tu kot haikal cube ckp iza keh keh keh...

haikal leh geng laa ngan auntie, auntie pun suke, selalu order soh lebih2letak susu....sedapnyeeeee

...sWeeT uMi... said...

nape lak tetiba leh malu depan kamera tu hehehe...haikal...nak skit bleh hehehe

Mimi said...

Haikal..sweet corn ni mmg sedap kan...tambah plak ada rasa masin-masin..

mrs khairul said...

yaaa..auntie pun sukaaa sgt...yummy..alah sama lah dgn kanda iza xsuke kita amik gambo dia..nnt mula la dia tutup mata lah..pusing lain lah..ei geram tau..

iza letak lah gambo ko full view..from top to bottom..hehhehe..nak tgk mak buyung nih...aku rs cam ralat jek masa pegnant x amik byk gambo..ntah napa time preggy mcm xde mood jek nk posing2..masa kanda lagilah sekeping dua jek ada sbg bukti..hahahah..

Sham Ummi Echa said...

apa la mama ni..kaco jer haikal nk mkn sweet corn..

tp kan..aku pon suker gak ngan sweet corn ni..echa pon suker.. sdp kannnn

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah bagus la haikal suka makan sweet corn.. bukan senang budak2 nak makan jagung tu.. nak2 time panas2 sedapnya

As@Aza :) said...

haaa...samalah macam afiq...suker makan jagung....pastu berak kuarlah jagung seketul-seketul...hehehe...tapi...bukan kata afiq jeerr sukeerr...ummie afiq pun sukeerrr ;)

eija28 said...

wah...cedapnyer haikal mkn seew corn yerk...org cibuk nak ngappp....mama cibuk nak jadi mamarazi yerk.....salam ramadhan utk iza sekeluarga.....raya kelik klate x nanti??

☆ lieya latif ☆ said...

iza, salam ramadhan almubarak buat iza sekeluarga...selamat berpuase yeak.....penuhlaa iza puase tahun ni yek, insyaallah.....

MRS. K said...

orang tua pon suke makan sweet corn..
hehehee..

liwaniel said...

sedap nye haikal makan jagung tu..irfan pantang nampak jagung2 ni...mesti nak..tapi makan nye sikit je...saje je suka nak suruh mama dia ni beli