Monday, March 15, 2010

Bermandikan Cahaya @ I-CITY


Akhirnya kami pun pegi gak ke I-CITY. Nak tengok lampu2 yang cantik hehehehe..... (Ni gara2 tgk kat blog As lah nie). Terus tingin nak pegi I-CITY nie....Sib baik dekat jer dgn umah kan.....

So, lps maghrib, dalam kul 8.15, kami terus ke I-CITY.

Bila dah sampai.....teruja sangat2 dgn cahaya lampu LED. Memang cantik......Macam2 kaler ada....macam2 bentuk ada.....

First, kami kat SNOW. Best sangat.....sejukkk.....hehehehe....

Jom layan pics.....

Ada Snowman

Cantikkan???


Senyum jer Snowman nie....

Igloo


Amik pic sebelah snowman lak....


Me with Dania


Yang nie adik aku a.k.a bibik Dania hehehehe.....
Yang ni kat luar.....


Dania with her mak cik...


Dania with Papa
Kami berempat.....(Haikal nangis sbb tak nak didukung)

Iskh.....Dania nie asik pandang tempat lain jer....

Pastu kami ke area sini lak.......sini lagi cantik....macam2 kaler lampu ada.....


Pokok2 yang berwarna-warni

Ada rusa....


Layan jer lah yea pics kami nie....:-) Kepada sesape yang tingin nak pegi I-CITY nie, silalah pegi yea hehehehe....

Lagi pic aku dgn Dania

My family.....

Kami....

Aku lagi....with Dania.....

dan lagi....hehehehe

hehehe.....ada lagi...(banyak pulak pic aku nie)

Dania & her bibik....muahahaha...

Haikal......asik berlari sana sini jer....

Haikal siap depa tangan....tak bagi org lain amik gambar kat situ.....iskh...teruk tul Haikal nie....

Akhirnya dapat gak amik pic Haikal yg elok.....kalo tak mmg susah nak snap pic dia....

Kat bawah nie.....sumer pics DANIA......kesian Dania, kena paksa dgn Mama amik gambar hehehe.....but Dania good girl.....












4 comments:

Syasmeen said...

iza...meen pun teringin gak p sana erm kat area mana tuh kat itm ker? msk tuh free @ kena byr..dr kul brape smpi kul brape dia bukak..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

cantik tempat tu. dah macam kat obersea plak tengok.. memang menarik perhatian budak2 kalau gi sini kan.

As said...

best kan tempat ni...hhehehehehkami p pun x abis menjelajah.... x sempat... InsyaAllah repeat lg.. mmg teruja kan tgk byk lampu2...hehehehe kalo p weekend mmg jam giler kat situ

Mimi said...

teringinnyerrr nk gi...katner tmpt ni?