Friday, March 12, 2010

Melaram Baju Baru

Entry Dania lagi...hehehehe.....Saje nak tunjuk pic Dania dgn baju barunya.....:-) Beli kat Giant jerr pun....Asalnya pi shopping barang2 dapur jer....pastu bila lalu kat bahagian budak2, ternampaklah pulak baju nie....cam cantik jer....tu yang rembat satu utk Dania hehehehe....

Sekarang nie, kalo pi shopping, mesti ada jer baju nak beli utk Dania. Maklumlah, baju2 anak pompuan kan sumer cantik2. Manalah aku tak geram nak membelinya. Rasa cam nak borong jer sumer baju2 hehehehehe.....Masa Haikal dulu, asik dok beli baju fesyen sama jer. Iya lah, baju anak laki kan fesyen tak banyak. sumer pattern sama jer....T-shirt....kemeja.....jeans...

Sekarang nie, rambang mata lak dok pilih baju2 utk anak pompuan :-). Macam2 fesyen & pattern ada......


Senyum dapat pakai baju baru....

Cantik tak saya?

Posing terkejut!

2 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

sonokkan ada anak pompuan..hahaha aku sampai la ni klu kuar mesti beli bj kt maryam...

cantek la bj dania..la ni musim panas mmg selesa pakai camtu

☆ lieya latif ☆ said...

iza, tu yg syok kalo ade anak pompuan nie...tgk baju2 mmg geram2..cantik sume2 tau....lieya dulu pun camtu laaa..eh bukandulu jek...skrang pun same wakakaakakaka......

comel sangat dania..senyuman die saling tak tumpah mcm abgnyer heheeheh