Tuesday, March 16, 2010

Dia Pulak Yang Terlebih Excited!



Iskh...iskh....iskh......dia pulak yang terlebih2 seronok nie. Ini kek annibeseri Mama & Papa la Haikal. Bukan kek yuyu (kek beday to you) Haikal......aduiiii......

Biasalah Haikal sekarang nie....pantang jer kalo nampak kek. Mesti cakap kek yuyu dia...pastu siap suh buh api (pasang lilin).....pastu potong kek...pastu siap suh amik bekas, nak isi kek tu hehehehe......

For this anniversary, just celebrate with this cake jer.....tak der event yang best2 pun.....

Jom layan gambar2 budak yang terlebih excited dan mengaku yang kek itu kek yuyu dia....muahahaha.....



Tengok....siap wat 'peace" lagi....

Ini gaya apa tah....tak tahu lah....
Time ni Haikal dah tak sabar2 dah nak blow lilin tu...
Ok...skang boleh blow.....1, 2, 3....Fuuuhhhhhhh!
Potong kek lak....
Eh! Adik pun nak entemprem gak ker?

Abang pangku Adik elok2 yea....



Adik Dania


Permata Hatiku.....

5 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

besarnya kek korang iza.. ko buat sendiri ke? hahah itu perkara biasa maryam pun sama.. asyik kata kek dia...ciss

Mimi said...

happy 4th anniversary Iza..besarnyerr kek anniversary...

Najeeb pun kalo tgk kek dgn candles..masyaAllah excited kemain mengalahkan org lain...

Jue ~ mama DnD said...

eppy 4th anniversary iza... besarnya kek... kek yuyu haikal yer..?? biasa a tu iza... dulu danish poun mcm tu... tp skang dah ssampai birthday sendiri siap ckp abang xmo kek abang dah besar...

Emy Omar said...

hehehe..anak2 saya pun (especially Erfan) pantang nampak kek je sure nyanyi Happy Birthday to u..tak kira apa occasion pun habis dibelasahnye..dah makin bambam adik haikal ye..geram tengok

Sham Ummi Echa said...

hepi 4th anniversary to iza n hubby..

besarnya kek..nmpak cam sedap jerr.. fuhh rmbut adik dania tegak kenmain...hehehe