Saturday, March 12, 2011

12 & 13 March 2011


Today (12 March 2011) - Sabtu, kami ke Port Dickson.......
Tempat yang dituju adalah TIARA BEACH RESORT.

Ekceli, dah lama plan nak gi TBR nie....nak bawa Haikal Dania main2 air kat kolam tu....kolam kat TBR ni kan best.....besar, luas.....:-)

Lagi pun 13 March 2011 (Ahad) tu ANNIVERSARY kami yang ke -5....So, leh la celebrate kat sini sekali kan.... :-). Tapi yang penting, anak-anak seronok......




Haikal Dania dah tak sabar2 dah nak main air kat kolam nie.....hehehe


Kami amik bilik jenis studio aprtment yang mengadap ke water park view. Baru best skit kan....sambil leh tgk acara kat pentas dari tingkap bilik jer....hehehe....





1 comment:

Emy Omar said...

Enjoy yourself Iza..lama dah tak ke TBR ni