Wednesday, March 02, 2011

Pameran DINOS ALIVES- Part 1


Hari Sabtu lepas (26 Feb 2011) kami pegi PUSAT SAINS NEGARA.

Bawa Haikal Dania pi tgk pameran Dinosaur. Dah lama sebenarnya nak dorang ni pi sini.....tapi masa tu sbb Haikal still kat kampung lagi. So, bila Haikal dah ada ni baru la leh bawa pi tgk.

Replika Dinosaur kat tepi jalan sblm masuk parking.....

 Pameran ni sampai 30 May 2011

Tiket : Dewasa RM10. Kanak2 RM5. Kanak2 4 tahun ke bawah FREE.

Muka happy nak pi tgk alasour(dinosaur) hehehe

Kalo dpt jalan2...mmg sonok....

Ok...dah sampai....tapi kena jalan skit sbb tmpt parking dia seberang jalan....

sblm ke tmpt pameran ada akuarium besar.....cam terowong gitu....

Banyak fish kat dlm ni....macam2 jenis ada....

yang ni kat atas....

geram jek tgk fish2 nie.....

Kakak Dania yang ralit dok tgk fish....

suka area ni sbb nampak biru.....:-)

Cantikkan background tu....

Abg Haikal tgh test sesuatu.....

Kakak Dania yg teruja....

 Tarik kuat2....

 Tengah cuba utk tarik diri sendiri......tapi tak larat hehehe

 Bola yg ditiup oleh angin....kena tekan butang yg ada kat situ...

Kayuh basikal lak...

 Masa ni tgh pam apa ntah......

Try yg ni lak....

 ini cam basikal gak....


** Nanti sambung bab dinosaur lak yea....hehehe....byk sgt gambo nya....:-)




1 comment:

atty's said...

seronokkan pergi sini..lagi budak2 macam2 ada diaorg leh explore..

kty pegi bulan january aritu