Tuesday, March 01, 2011

Main Basikal @ Taman Tasik


Ini aktiviti hujung minngu lepas sebenarnya.....lepas bekpes kat Restoran Azira, bawa Haikal main basikal kat taman tasik shah alam. Haikal request nak main basikal kat taman. So, layan je la kan.....:-)

Basikal ni nenek Haikal yang belikan......Tapi kaler PINK la pulak....huhuhu.
Nie sebab Haikal nak sangat2 basikal masa tu gak.....kaler lain dah tak der stok dah cam biru ker.....yang tinggal kaler pink jekkk.....Ermmmm, tak kisah ler kan....hehehe. Janji dapat basikal hehehe...

Tak per, tunggu adik besar skit leh transfer basikal tu kat adik lak.....Nnt utk Haikal beli lain :-).


Puas hati dpt main basikal kat taman....

Kakak Dania sibuk jalan sana....jalan sini.....

Pagi2 best kat taman ni sbb tak ramai org....

Tengok fish jap....

Kayuh lagi.....

muka cam dah penat jer....

Beratttt....sbb naik bukit....hehehe

Kakak Dania pun nak naik basikal gak....

Abg Haikal bonceng Kakak.....hati2...

Kakak cam takut2 jer hihihi

Papa tukang awasi.....

Konon2 tgh mengelonsor la tu...

Kakak sgt suka bila nampak playground nie....

Best main slide....


** Nanti upload pic pegi tgk dinosaur lak kat Pusat Sains Negara.

2 comments:

♥Azie♥ said...

besar dah dania..comel

Muslim-Blogz! said...

Mari bergabung dengan komunitas blog Muslim-Blogz!
Dan dapatkan teman-teman bersama komunitas kami.
Untuk bergabung, klik (kunjungi) link dibawah ini:
http://muslimmagz.com