Thursday, January 28, 2010

Adik Suka Hisap Jari....

Adik suka sangat hisap jari. Time dia duk diam2 sorang2, bila tak der orang layan dia borak....mulalah adik hisap jari. Abis lima2 jari masuk dlm mulut. Pastu abislah basah tangan tu dek air liur huhuhu.....

Ada yang kata, kalo budak hisap jari nie.....budak yang baik. Al-hamdulillah kalo mcm tu :-). Hopefully, adik jadi budak yang baik lah yea sayang :-).

Tapi, setakat ni adik memang senang dijaga.....tak banyak karenah dan peel. Menagis time nak susu dan time dia dah ngantuk jer.....Kadang2 adik menangis sbb tak der sape nak layan dia borak hehehehe.....


Aduhai....sedap ke hisap jari tu dik oiiii??? :-)






7 comments:

MRS. K said...

hadif skang 1 taon 2 bulan... still isap jari time nak tido, dok saja2... aduh.. bila nak stop isap ntah

☆ lieya latif ☆ said...

comel!!...ha'ah, budak isap jari die belajar iza....sebab tu dulu lieya tak suke pakaikan sarung tangan kat baby...nak bagi die explore jari sendiri...tapi tu ar kene makeusre kuku pendek laa..kalo tak bercalar balar muke heheheehehehehe

Love Says it All~ said...

LEARN MAKEUP WITH EYRA RIZAL TOUCH!
MAKEUP CLASSES AVAILABLE!!!
Personal/self grooming makeup class:
-basic class
-introduction of products & tools
-types of foundation
-shading & contouring
-eyebrow shaping
-usage of certain products
-oily, dry & normal skin
-face shape/chart
-suits for dinner, day, event makeup
Personal class schedule:
21/3/2010 : SHAH ALAM RM150/PAX (E.R MINI STUDIO)


Bridal makeup class (2 Days)
-Basic to advance
-(all of the above point)
-including extra tips and tricks
-2 shawl & hair styling
-engagement, wedding, heavy event makeup
**Bridal class schedule:
-27 & 28 FEBRUARY 2010 : SHAH ALAM RM500/PAX (E.R MINI STUDIO)
-27 & 28 MARCH 2010: IPOH RM500/PAX

** classes include goodie bags. different gifts for each individual
** lunch, products & tools will be provided
** certificate of attendance will be given

(Other Promotion)
PHOTOSHOOT/MAKEOVER PROMO 30% OFF!!
Harga asal : RM200/person
Harga Promotion (30% less) : RM140

Package includes:
- 1 A4 size picture
- 3 4R pictures
- Free 1x makeup by Eyra Rizal
** including shawl styling
** including hair styling/ simple hairdo
- Free Cd memory
** add on: Makeup changing RM40/per makeup
** add on: 1 A4 size picture RM10
** add on: extra shooting RM15/10 pictures (will be kept in a CD)

> 10 pictures will be shooting for each person
> limited up to 10 people only
> booking RM50 only


WHEN: 7 MARCH 2010 (SUNDAY)
WHERE: E.R MINI STUDIO @ SHAH ALAM
TIME: 10:30AM (makeup starts)
LATEST BOOKING BY 5TH MARCH.


WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

As said...

sedapnyer dia isap jari... hehehe.. kak bebudak mmg suka isap jari kot.. sbb tuh kami pakaikan mitten kat bebudak ni masa baby... kalo x abis jari dia kecut dia isap

dilaOHdila said...

wah baby abang heqal dah besor
dah berapa bulan dah ummi...
mesti dia tak sabor meniarap tu ( he he he)

Maia said...

alahai comei jek dia hisap jari.. tak bg isap puting ke kak iza? tp kalau tak bagi, lg bagus..kang susah nk lepas plak.. kan..hehe

Mimi said...

mmg ramai ckp gitu...budak kecik isap jari..tandanya budak tu baik..aminn..
Najeeb masa bb isap jari..sekrg ni ada habit geget kuku la pulak..aiyaa