Wednesday, January 13, 2010

Si BOLAT Dania



Ini dia si BOLAT Dania.....hehehehe
Dari sehari ke sehari.....Dania nie makin lama makin bolat.
Geram sgt dengan pipi dia yang dah labuh tu hehehe...

Al-hamdulillah, sekarang Dania dah pun boleh hisap susu dalam botol dengan baik.
Kalau sebelum nie aku mmg risau sangat nak tinggal pi keje
coz Dania tak nak hisap susu melalui botol.
Dania hanya nak hisap susu direct dr aku jer (susu cap gantung) hehehe...
Dah macam2 jenis puting dah aku try bagi....tapi, sumernya tak menjadi.

Akhirnya, jumpa gak puting yang sesuai utk Dania :-)
Sekarang Dania guna puting brand PIGEON yang kaler kuning tu....puting tu lembut sangat2.
Harga pun leh tahan gak.... RM 5 satu. Emm, tak kisahlah mahal pun, janji Dania nak hisap.
So, tak der lah aku risau sgt time tinggal dia pi keje kan....:-)


Dania yang BOOOOLAT....


Dah pandai tengok kamera....


Alaa....cayangggg...


Sebijik cam muka Haikal ms kecik hehehe





8 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

cacaknya rabut dania.. geramnya..bila la bleh jumpa dania nih.... maryam dl pun guna puting tu..x pun dr. baby..mmg lembut puting tu..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kejap jer masa berlalu.. dah makin tembam anak dara ni

liwaniel said...

mmg boolaat lat dania ni..geram tgk pipi dia..si sayyidah ni yang tak bulat2...tak kuat menyusu

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

salam iza..
Dania cam muka Haikal la..
huhuh, ye la kan.. abg ngan adik.. :D

As said...

alahai.. geram tgk anak org boolat² ni...kami leh berangan jer la...huhuhu... dania ni muka sebijik haikal.. comei...

Sham Ummi Echa said...

mmg tembam pipi dania ni.. geram je tgk.. yer la iza saling x tumpah muka haikal

Jasfyra said...

ala tomeinya.rindu bau baby

ibu 2AZ said...

skjp je dah boolat die tuh..geram lah aunty tgk pipi die..rambut tuh lebat tul..ayra dah botak dah..hehe