Tuesday, May 11, 2010

Yea...Saya Sangat Suka Dengan Menan ini!


Balik keje petang semalam singgah Mc'Donald jap....walaupun masa tu hujan lebat kan....mak sanggup yea hehehe. Alaa...drive thru jer.....bukan basah kena ujan pun :-). Semata2 nak dapatkan koleksi SHREK dari pack Happy Meal.

Aku cukup suka dengan citer SHREK nie sebenarnya.....nak2 lagi watak Donkey tu yang banyak cakap.....



Happy Meal....

Amik set Ayam goreng & Air Ribena + Jagung....(makanan ini untuk Haikal yea...bukan untuk mama dia. Mama dia hanyalah nakkan mainan tu ajer yea hehehehe.....)

SHREK Forever After

Ini dia mainan yang aku gila2 suka tu...:-) Berebut dengan Haikal okeh...waaaaaa....

Untuk menan SHREK nie bermula 6 May hingga 2 June 2010. So, kepada sesiapa yang nak...boleh beli sekarang yea....takut abis jer nanti. Sebab benda nie for a limited time jer....cepat2 dapatkannya sekarang! Hehehehe....

Lepas 2 June nie...akan kuar lak koleksi2 yang lain.....tak sabar nak tunggu PRINCESS FIONA, DRAGON, DONKEY,GINGY & PUSS IN BOOTS.



13 comments:

Jasfyra said...

sgt comel kak....saya pun nak kumpul menan tu..makanan tok anak2..menan tok mummy ye...jgn ngada2 nak menan tu plak..wakakakak

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

wakakaka x malu la mak si haikal nih..berebut ngan anak... hehehe

klu camni kompom tiap2 mggu ko p McD kan...

☆ lieya latif ☆ said...

laaaaaaaaaaaaa maknye yg minat menan tuyeak wakakakaak...betul laa ko ni iza...tapi betul pun...kiut kan....aku pun minat wei heheheeheh

Puan Iza said...

jasfyra : kalo nak tahu...akak mmg suka kumpul menan dari mc'D nie....sejak dok uitm dulu lg...mcm2 menan akak ada....tu la, skang ni nak kumpul balik semula...wat koleksi...

Puan Iza said...

sue : malu x malu...janji aku dpt menan tu sue...hehehehe...mmg kompen aku gi mc'D tiap2 minggu hehehe...

Puan Iza said...

Lieya : muahahaha..maknya yg nak sgt menan tu bukan anak dia yea....hehehehe...mmg kiut menan dia lieya...baik pi beli cepat kali minat :-)

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

biasanya mak2 memang excitd nak belikan. buat koleksi.. heheheh

ni rasanya keluaran kali ke dua kot sherk ni. dulu2 masa farhan kecik2 ada dah pernah keluar

Puan Iza said...

Cik Puan Mimi : Betul tu kak...mak2 yg excited lebih sebenarnya....

owh! dulu dah ada kuar ek...x pasan kot :-)

As said...

sgt chumelll menan tuh.. sejak pantang ni dah lama x masuk mc'd...

mella said...

mama haikal pun kumpul menan tu gak??!! hehe leh jadi geng ngan naddim la camtu.. last week naddim dpt menan shrek gak ;)

Iza, menan jump deer tu leh order lg tak??

Puan Iza said...

As : mmg chumell kan menan tu... tak per as, pasni dah keje leh lah masuk mc'D lak...makan puas2 hehehe

Puan Iza said...

Mella : nadim pun kumpul gak yea...boleh geng dgn nadim camnie hehehe

Mella, boleh lagi nak order jump deer tu....

Hirda Ibrahim said...

laa dh ada yek?
aku dh lama x pi mcd.

harus pi cr satgi ni. hardy pun suka gak shrek.
pastu toys mcd semua ada quality ko...
aku rs aku ada satu kotak besar toys mcd fr citer2 disney dulu. aku collect fr zaman study kat uni dulu.