Tuesday, June 16, 2009

CONTEST AKSI MENARIK


Hari nie aku nak join contest yang dibuat oleh mama_uzma lak.....Cam menarik je contest yang mama_uzma buat nie. Apalagi, aku nak amik peluang sertainya.....mana tau ada rezeki, Haikal boleh menang ke.....:-)





contest ni bermula pd 8 June-28 June 2009contest ni akan di tutup pukul 8pm on 28 June 2009. keputusan akn diumumkn pd 6 Julai 2009.

ada dua katogeri ye.....

1. umur anak dari 2 bulan hingga1 tahun
2. umur anak dari 1 tahun ke 3 tahun
lelaki dan perempuan sama

JADI MARI2 SEMUA MEMERIAHKAN CONTEST INI
CONTEST AKSI MENARIK

setiap contest pasti ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi.

Syarat2nya adalah seperti berikut:

1. Add blog MamA_Uzma di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER Mama_Uzma serta upload CONTEST AKSI MENARIK as a banner di blog anda.

2. Buat entry khas ngan tajuk contest aksi menarik& upload gmbr anak anda. Sertakn perkara2 berikut:

Nama penuh anak
Umur anak (mengikut katogeri)
ceritakan kenapa gambar itu dipilih
dan slogannya skali

PERINGATAN : Pastikan hanya satu gambar sahaja tuk satu penyertaan,jika anda mempunyai anak lebih dari seorang boleh letak lebih maknanya kalau anak 2 org jadi 2 gambar dan seterus...dan bole juga dlm 1 gmbr ngan 2 anak skaligus..)

3.Dalam entri itu pastikan anda gitau dan link ke Mama_Uzma. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini,untuk rujukan.

4. Pemenang akan dipilih berdasarkn gambar yg menarik yang akan di adili oleh juri luar..yang x ada kaitan langsung ngan blogger2

5. Hadiah utk pemenang adalah SHOWER MOUSE ANGEL INNOCENT & hadiah untuk si kecil juga disediakan.....

hadiah juga akan di tambah jika contest ini mendapat sambutan

jadi...tunggu apa lagi...jangan lepaskan peluang ini.


*****************************************************************************



Nama Penuh Anak : Adam Danish Haikal

Umur : 2 Tahun 4 Bulan (kategori 1 tahun ke 3 tahun)

Sebab gambar dipilih : suka sgt tengok gambar nie coz Haikal tido tertonggeng2. Masa nie Haikal tido waktu petang.....dia kepenatan sebenarnya nie....maklumlah penat main. Tu yg sampai tertido camtu tu.....hehehehe kelakarkan....


Slogan : Tertonggeng pun tertonggenglah...janji tido ku lena!


ok....siap.....harap2 penyertaan ini diterima oleh mama_uzma yea :-)











7 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

kih kih kih sweet jek tgk haikal tdo....ni kirenye aksi tertonggeng nie....ade harapan menang ni iza...good luck okey

Ira Maya said...

la..samalah.. cara haikal tido sama ngan zafirah.. tertonggeng tonggeng.. hehe.. gud luck..

farah amoi said...

huhuuu........cam bleh menang jer aksi nih!
goodluck yer

org tuo kato
tido tertonggeng...cacing
hehehhe

eija28 said...

kelakorlah tgk haikal tido....

Zanna_MamaBatrice said...

gud luck iza
wah...now iza pun rajin join contest kan.....saja suka2 kan iza...mana tahu ada rezeki budak haikal tu...ngeh ngeh ngeh

ingat iza letak pic yg dia tertido sambil berdiri dlm keta tu....tu pun sweet gark..

yg nie pun sweet...keh keh keh
haikal haikal

~~ciklinn~~ said...

hihihihihih sgt cute gambar tu kak.....

akak tanya camner buat bug yer.. nanti free akak bzzz linn yer

Puan Iza said...

ok linnn...:-)