Wednesday, June 17, 2009

Haikal Dengan Keknya

Minggu lepas aku buat kek coklat kukus lagi......atas permintaan anak bujang ku ini...kejap2 mintak Yuyu...kejap2 sebut Yuyu.....

So, aku pun buatlah kek yuyu utk Haikal.....buat sama2 dengan Haikal. Papa lak keje. Sib baik Haikal baik je masa aku dok buat kek yuyu tu. Dia tengok jer.....macam tak sabar2 nak makan kek yuyu dia tu hehehhe...

Taraaa.....
Ini budak sudah tidak sabar nak makan kek yuyu tu.
Aku saje letak lilin nak kasi Haikal excited skit :-)

Ok....skang lilin dah dinyalakan.
Haikal dah tak sabar2 nak tiup lilin tu hehehe...
Kat kek tu aku tulis "Happy Birthday Haikal"
Konon2 hari tu besday dialah :-)



Pasni aku nak try wat muffin blueberry lak.....:-). Harap2 menjadi lah yea.....




11 comments:

eMMa@iKKa said...

hehehehe nie minat memasak nie..mmg anak pompuan lah dlm porut tu...hehehehe..:)

Mimi said...

baru nak cakap mcm Ikka gak la...rasanya bb girl ni...hehe
Haikal, aunty nak yuyu sepotong boleh?

As said...

amboi.. sakan haikal ya.. suka untie tgk dia.. hmm sabar jer nak blow that candle... suka.. suka.. kek nyer yummy....
ya la.. rajin masak ni.. ntah² baby gal kot...

liwaniel said...

rajin nye buat kek...wanie pun teringin nak try buat kek macam2 jenis..tapi sape pulak yang nak memakannye..irfan sorang je makan kek..wanie pulak tak leh makan manis2 sekarang ni

SyahNur said...

wahhh.. menariknye kek coklat ni.. mesti sedap! best la haikal, mama dia blh buat kek or muffin bile2 je.. x payah tggu time besday je nk tiup lilin tu.. hehe..

☆ lieya latif ☆ said...

SAH!!! mesti ko tgh preggy kan baby girl laa iza, sebab rajin nooo ke dapur hah...amin...he heheeh....rajin tul ko buat kek bagai haaaaaaaaaaaaa....siap hias2 lagi hah....siap lilin plaktu....suke laa haikal dpt yuyu die tu....hi hihihihi

wah muffin mulberi plak ke...wat le lebeh...agak2 byk tu naklaa sepiring hi hihi

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

haah tah2 bb gurl pasal ko rajin masak..akekekek..mesti sedap tu yg haikal dok nak je.. rajin sggh ko deco iza.. klu aku masak terus ngap..

Mama @wisy said...

Nak jugak!! saya mengidam jugak! muahhaaha..

dilaOHdila said...

birthDAY hAIQAL LAGI? EHEHEHHEHEHE
SYIOUK DIA NAK BLOW CANDLE KUT MAMA HAIQAL. NASIB BAIK MAMA HAIQAL PANDAI UAT CAKE.....SEDAP. BILA NAK BAGI ACIK DILLA RASA TUH

Sham Ummi Echa said...

rajinnya ko buat kek yer iza.. siap deco lg ha.. terer tu.. meh cmpk kt se slice dua..hahahha

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kak mimi pun rasa iza pregnant baby girl la sebab rajin ke dapur. heheh tak pe untung haikal, nak makan kek jer mama dia boleh buat kan. boleh tiup lilin kek tiap2 bulan. tak yah sibuk2 pi beli