Tuesday, June 09, 2009

Splash Time!


Dapat berendam dalam besen pun jadilah......hehehe. Budak besar dok dalam besen kecik, muat2 jer haaa......

Kalo dah berendam camni....lamalah jawabnya dok dalam bilik air nie...


Kan main lagi suka Haikal dpt main air tu.....

Jom Mandi....

Main2 pancut air lak.....


Last2....Haikal tak bagi dah aku snap pic dia.....dia suh aku kuar dr bilik air tu hehehhe....teruk tul Haikal nie....






19 comments:

Mimi said...

budak2 mmg suka main air kan...kadang2 bila nak angkat bwk keluar bilik air tu la paling mencabar kesabaran..huhu

Kerol+Natt=Adam said...

sib la kat umah nat xde paip camtu..tp kalo lik umah nnk die mmg ssh nk kuar blk air sbb ade air pancut..huhuhu

atty's said...

anak sapa yg seksi tuh..

~~ciklinn~~ said...

hamboi2 ceksi nyer dier..... kecikk pun keciklah mama asal leh berendammm...hahhahhahah

comell gilerr tgok haikal dlm besen kecik tu

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah kalau hari2 haikal mandi cenggini, harus bil air pun naik.

heheheh tapi comel jer tengok haikal dalam besen tu. muat2 dia jer

eija28 said...

haikal nie sam kes mcm iman...klu dok dlm bilik air tu....berjam2.....

watie said...

pheeeeeewiitttttttt seksi haikal hihihi malu2.. budak2 kalau main air no.1 :)

liwaniel said...

comel je haikal main air dalam beseb kecik tu...budak2 ni mmg suka main air kan..irfan puilak kalau nak ajak mandi bukan main susah..tapi bila dah start mandi tak nak keluar toilet pulak

As said...

haikal..kalo dpt main air sonok nyer... suka kemain... leh plak dia mandi dlm besen kecik tuh.. hehehhehehe so cekci...

eMMa@iKKa said...

Hahahahaha..aku ingat anak aku sorang jer yang macam nie..Rupa nyer Haikal pun mcm nie..suka mandi dlm besen..hehehehe.:) Budak2 kan suka main air..nie adik nyer pun dah mula menunjuk kan bakat suka main air dlm besen..kukuikuikui

☆ lieya latif ☆ said...

ouwwwww...seksi laa haikal...ni anak dare auntie tak leh tgk nie....hi hi hi...

betul tu iza, bab main air ni mmg no 1 budak2..sanggup berjam2 dok kat bilik air.....

dilaOHdila said...

walla.....
abang Haiqal splash!!!!!
mamaiza kene beli satu POOL utk abang haiqal ni

mama uzma said...

Ya Allah...

comelnya dia mndi gitu..

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

nasib baik cover yer haikal..kalo tak, jadi cover depan magazine ni...

Big Mamma Bukhari said...

salam iza..
tq sudi visit kak t ye!
kak t baru sembuh dr skt mata.. alhamdulillah..
iza apa kabar? baby dh berapa bulan tu? bla due tu za?
seronok pulak tgk haikal main air tu.. nak g mandi la jap lagi.. hihi..

As@Aza :) said...

hahaahaha....diorang memang suker dapat main air dok dalam baldi tu...ajak mandi camtu cepat jeeerr jalan...yang susahnya time nak ajak keluar laaahh :(

Ira Maya said...

budak2 memang ske tgk air dan main air kan..
buleh geng ngan zafirah nih..

mrs khairul said...

alahai haiqal..basin tuh utk adik lah..awak dah beso tau..hehehehhhe

Sham Ummi Echa said...

bdk2 mmg suka main air kan.. tp echa mmg kitorang larang main air dlm bilik air.. x leh msk kecuali ngan ummi n abah.. risau ler .. kalo trgelincir ke apa ke... eiii ngeri nk bygkan..