Monday, June 08, 2009

FATHER'S DAY CONTEST



Minggu lepas aku join contest Father's Day yang dibuat oleh ZARASHOPPE.

Hari nie aku nak join contest Father's Day yang dibuat oleh MamaTisya lak.....:-). Mencuba nasib kat sini lak hehehe....


Jom kita tengok syarat2nya dulu :


Contest ni bermula pd 1 June-10 June 2009.

Contest ni akan di tutup pukul 2pm on 10 June 2009.

Keputusan akan diumumkan pd 11 June 2009.


1. Add blog MamaTisya
di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER MamaTisya serta upload FATHER'S DAY CONTEST as a banner di blog anda.

2. Buat entry khas ngan tajuk FATHER'S DAY CONTEST & upload gmbr anak anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2. Sertakn perkara2 berikut:


* Nama ayah & anak
* Umur anak (tiada had umur )
*. citer la skit psl gmbr yg dipilih dan dh ada plan ke nk celebrates kt mn?(kalo ada, sila nyatakan)

3. Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke MamaTisya (no link back will be disqualified).Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.

4. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg menarik & melambangkn kasih syg seorang ayah kepada anak. Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 2 pemenang akn dipilih iaitu :

ayah & anaklelaki
ayah & anakperempuan


5. Hadiah utk pemenang adalah something from PIERRE CARDIN **jika rmi yg join contest ni...mayb ada adiah saguhati...so tguuuuuu......


***************************************************************************



Nama Ayah : Saufilbadli Bin Ya'cob
Nama Anak : Adam Danish Haikal Bin Saufilbadli
Umur Anak : 2 Tahun 4 bulan (masa dlm gambar tu Haikal umur 4 bulan)

Sebab gambar dipilih : Gambar nie masa kami pergi tengok Putrajaya Floria 2007. 1st time bawak Haikal kuar jalan2......seronok sangat waktu nie....Lagi satu, aku suka sangat2 pic nie coz papa dgn Haikal sedondon....pakai baju sama kaler...kuning gitu :-). Pastu dengan latar belakangnya...lukisan pokok kelapa tu.....tu pun warna kuning gak......begitu menarik sekali gambar nie bagi aku. Haikal lak nampak selesa sangat bila berada didukungan papa sambil menghisap ibu jari :-). Terasa dua beranak ini begitu dekat sekali dihati masing2......


Plan celebrate Father's Day: Untuk celebrate Father's Day kali nie aku tak plan nak ke mana2 pun....biasanya celebrate kat umah aje.....just buat a simple celebration with sebiji kek or cuppies yang kiut miut :-). Tak pun belanja papa makan kat luar.....tempat belum tau lagi....

So, rasa2nya dah memenuhi syarat2 yang diperlukan oleh MamaTisya.....harap2 adalah rezeki utk menang :-).







6 comments:

SyahNur said...

gud luck! kite pun join contest mamatisya n zarashoppe jugak! hehe..

atty's said...

gudluck for the contest...

Emy Omar said...

Goodluck iza

en_me said...

goodluck akak tewww.. salammms

~~ciklinn~~ said...

selamat berjaya kak....

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

goog luck iza.. rasanya akak tak sempat nak join contest ni. huhu sedihnya