Friday, June 05, 2009

ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST


Salam semua.....


Buat pertama kalinya aku nak sertai contest nie......sebelum nie aku manalah masuk apa2 contest seumpama ini :-).


Kali nie aku nak sertai contest sempena Father's Day 2009 yang akan tiba tak lama lagi. Contest nie dianjurkan oleh Z.A.R.A.S.H.O.P.P.E.


ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST bermula 4/6 ~ 30/6/2009


Kalo korang nak tahu....ZARA SHOPPE nie menjual pelbagai barangan......ada wallet / purse yang berjenama seperti Louis Vuitton dan Gucci, ada Turkey Scarf, Roma Scarf, Silk Shawl dan juga bangles. Semuanya cantik2.......dan harga pun berpatutan....jomlah ramai2 shopping kat ZARA SHOPPE nie....:-)


Jom kita intai barang2 yang dijual di ZARA SHOPPE ini......



Louis vuitton Purse Vernis - Black Colour


Monogram vernis, slightly embossed leather
several slots for credit cards
Open compartment for bills
Zippered compartment for small change

RM55

Roma Scarf

fabric : 100% polysters (light & soft)
size : 90cm x 90cm
retail price : RM 58
our price :
RM40


Silk Shawl

[1 piece ~ RM12][ 2 pieces ~ RM22][ 3 pieces ~ RM30]



Bangle



RM 12


Ok...sekarang jom kita tengok syarat-syaratnya.....


SYARAT-SYARAT PERADUAN :

1- follow ZARRA SHOPPE. - done

2- add ZARRA SHOPPE di bloglist/blogroll anda. - done
(penyertaan terbatal jika gagal berbuat demikian!)

3- review berkenaan ZARASHOPPE di blog anda dengan tajuk ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST (hanya title ini sahaja di terima) -
done

4- upload gambar anda bersama ayah anda atau suami bersama anak serta ceritakan momen terindah anda/anak anda bersama ayah/suami anda!
(satu gambar sahaja diterima!) - done

tadaaa.....ini dia.....

Momen terindah :

Suka sangat dengan gambar nie....sebab dua2 begitu happy sekali. Ini masa kat Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang, Sepang. Pegi sini sebab mama ada program, so mama angkut sekali papa & Haikal pi sana :-). Haikal suka sangat dengan air....kalo dapat main air memang susah nak ajak naik. Kebetulan masa pegi sini, lupa pulak nak bawa pelampung Haikal. So, apalagi.....papa lah yang kena menjadi pelampung untuk Haikal. Apa yang penting, Papa sanggup jadi apa saja untuk Haikal asalkan anaknya itu gembira......:-).

Melihat cara papa melayan Haikal membuatkan mama rasa salute walaupun macam2 karenah dan peel yang Haikal buat. Tapi, Papa tetap sabar melayan karenah anaknya itu. Mama cukup bangga dengan papa :-). Mama jugak nak ucapkan "Happy Father's Day" in advance to Papa. Semoga Papa menjadi Papa yang paling best di dunia buat anak2 kita yea....:-).

5- tinggalkan link berkenaan contest di entri ini beserta email address - done

6- keputusan pemenang akan di umumkan pada 1/7/2009 - lum lagi arrrr :-)

HADIAH?
*
*
*
Pemenangnya akan di hadiahkan Louis Vuitton DAMIER CANVAS WALLET
bernilai RM95
yang akan di hantar terus kepada ayah anda atau ayah kepada anak anda (suami)sebagai kejutan
beserta father's day card ( kata-katanya tentu dari anda ya!)

** Bestkan hadiahnya......kalo Papa dapat nie sure dia suka sangat2.....:-)

So, jomlah ramai2 masuk contest nie.....:-)







5 comments:

Mimi said...

wah..masuk contest..semoga dapat jadi pemenang..ameen..

mama tisya said...

tp kena bli brg dlu kn br leh join..cz td ada bc syarat2nye

good luck haikal

Zanna_MamaBatrice said...

gud luck haikal
manarik gark hadiah nyer tu kan iza
kalu menang...x yah ler beli hadiah lagi utk father's day...he he he

gud luck haikal

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

seronok kalo menang ni..gambar haikal dan papa tu memang sweet ler..tapi boleh bagi sekeping jer kan..
kak iena nak cari yg sekeping tu ntah biler..
good luck iza..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

good luck iza.. rasanya yang ni akak nak try masuk jugak la sebab contest ni lambat tutup penyertaannyakan..

gambar haikal dan papa dia memang nampak sweet jer dua beranak tu