Monday, April 05, 2010

Ahad Kami Pi PADE



Ahad lak kami pi Pusat Akuatik Darul Ehsan (PADE). Bawa Haikal pi main air kat situ. Daripada minggu lepas lagi asik dok sebut nak pi kolam jer......

So, kul 3 ptg kami pi PADE tu....Masa ni orang tak bape ramai lagi....best skitlah nak main air kan.....


Haikal siap2 pakai swimming suit dari umah. Masa nie tengah tunggu papa beratur bayar tiket.....


Adik lak tengok jer orang main air.....
Pastu adik tido.....hehehe
Main air kat tepi2 jer.....

Dok ralit tgk budak2 lain tgh main2 air....

Sekarang nie, tiap kali cuti hujung minggu jer mesti nak kena bawak Haikal pi taman ker.....jalan2 ker..... So, haruslah kami pikirkan apa agenda atau aktiviti utk hari hujung minggu tu....nak pegi sana ke...pegi sini ke...pegi situ ke....hehehehe....

Ermmm, cuti hujung minggu ni nak bawak haikal pi mana lak yea????

4 comments:

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

cuba try bawak gi aquaria.. sekrang ni tengah ada offer.

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

lama dah aku x bw maryam mandi.. iza..klu ko nak lg nanti roger eh..

Mimi said...

bestnyer mandi2 kt swimming pool...Najeeb last 2 weeks gi Swimming pool MBPJ tu..seronok dia mandi tgh2 panas tu sampai dah tanned kulitnyer.

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

alahai, lama dah tak bw batrice gi swimming pool.....

iza, geram tul zana nengok rambut dania tu......lebat kemain....