Tuesday, April 27, 2010

@ Masjid Wilayah


Ini masa hari Ahad lepas (25 April 2010).

Kat Masjid Wilayah coz attend Majlis Akad Nikah sepupu papa.

Masa nie kul 12 tghari.......

Jom layan pic budak cute yg sempat disnap nie...hehehehe


Our Sweet Princess.....


Smile....
Muka baru bangun tido :-)

Pose lagi....

Abang Haikal yang tak reti dok diam langsung......ada jer benda yg dia buat.
With Mama....





11 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

masya-Allah comeinya dania...


hehehe anak2 ko mmg ikut muka ko la iza...

Puan Iza said...

sue: mekasih...yeke, ikut muka aku? hehehehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

dania makin gebu
makin comel
syok ler ko borong baju2 gown utk dania kan iza....tu yg best ada anak pompuan tu
haikal nampak berisi sikit sekarang nie...

☆ lieya latif ☆ said...

comel sangat dania.....suke tgk rambut die...lagi2 bersepit comel camtu....sangat kiut tau!!

ini mcm mmg iza wajib kumpul sepit2 byk2 nie .....

Puan Iza said...

zana: mmg syok zana borong baju utk pompuan nie...kdg2 tu rasa nak amik sumer jer baju2 yg dijual tu hehehehe...

kalo tiap kali pi shopping, mestilah amik sehelai dua baju utk dania....sbb geram tgk baju yg cantik2 kan....kalo tak beli, rasa rugi lak muahahahaha....

Haikal nampak berisi sbb skang dia kuat makan zana...kejap2 jer minta makanan :-)

Puan Iza said...

Lieya: mekasih lieya....:-)
tul ckp ko lieya....aku dh ada mcm2 jenis sepit dah utk dania...kdg2 tu rambang gak mata dok pilih sepit2 yg cantik tu kan....hehehehehe

MAYA said...

comel dania.. kejap je kan kak..dh besar.. rasa cam br je lahir hr tue.. haikal pun makin membesar..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

sangat comel dania dengan serba pink. bestkan ada anak perempuan, baju pun macam2 pilihan boleh pakaikan..

rambut dania tu yang mahal.. lebat!

As said...

comeinyer dia ngan dress tuh... siap bersepit lagi...

Ruziawati Bukhari said...

cute.. putih gebu!!

Jasfyra said...

dania makin comel la...kalo dpt kiss pipi dia tu besh tu kak..hehe