Wednesday, April 28, 2010

@ Pureen Stock Clearance Sale!


Minggu lepas 24/4/2010 (Sabtu) pegi Pureen Stock Clearance Sale nie.....

Memang dah plan nak pegi pun sebab nak cari botol susu untuk Haikal & Dania.

Kalo beli kat sini mesti lagi murahkan......:-)

Tapi, biasalah.....kalo dah pegi tu.....mesti 'ter'ambik barang2 lain kan.....hehehehe

Aku sampai kat pureen dah kul 11 pagi. Orang tak yah cakaplah kan.....mmg ramai gilerrrrrrrr....hehehehe

Masuk dalam tgk orang dok beratur nak bayar punyalah panjang Q nya.....

Ok lah, aku pun ambik bakul........pilih dan rembat barang apa yang nak hehehehe

Harga memang murah sangat2.....


dan inilah hasil rembatan aku pada hari itu.....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Baju untuk Dania

Baju untuk Haikal. 2 pasang jer sbb pureen tak der sgt baju utk budak besar nie.....

Bloster case






Botol susu.....tapi bukan yang inilah.....yang lain.....tak sempat nak snap pic sbb dah basuh dan guna hehehehe


Baby Wipes


Family Goat Milk Bath


Anti Bacterial Liquid Detergent with Softener (A-B-D)

Ubat gigi Haikal


Dan Berus gigi Haikal



Ini jer yang aku borong kat Pureen hari tu.....:-)


Nasihat aku, kalo korang nak gi sale2 yang macam nie.....warehouse sale ni kan.....tolonglah jangan bawa anak2.....kesian nnt kat dorang. Dahlah panas satu hal kan.....orang ramai lak tuh....
pastu korang nak berebut2, berasak2 nak pilih & rembat barang2 tu.....cian nnt kat anak2 korang :-).

Nasib baiklah aku pegi hari tu tak bawa anak.....en. somi just hantar aku kat pureen tu pastu dia pi service keta dgn Haikal. Dania lak tinggal kat umah dgn adik aku. Sedang elok dia dah siap service keta.....aku pun dah siap bayar dah. Elok2 masa tu :-).


** Sempat jumpa dgn Nurul Fauzana (Pau) kat Pureen nie....kocik jer perutnya haaa...walaupun dah 7 bulan :-)....






8 comments:

lieya_latif said...

betul2....jgn le bawak anak...sian nanti berhimpit2 same...

berbaloi beli barang time ni kan....murah2 n dpt borong byk2 terus....

mama uzma said...

wahhh bestnya shopping...huhu..rugi sbb x tau...klu tak leh iena borong byk2 sabun botol n sabun baju uzma...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah berbaloi2 tu iza.. berapa semua yang iza beli tu.. mesti puashati. nak2 dah gaji kan.. semua boleh dicapai jer..

As said...

kami p pun mmg ramai org..gate lum bukak lagi.. hehehe... hmm kali ni mmg ramai giler orgnyer... sy yg lum abis pantang ni dgn jaya nyer merembat cam x hingat dunia... hahaha
byk gak akak rembat erk

Sham Ummi Echa said...

mmg pon kalo g whouse sale tolong la jgn bwk anak.. x sesuai okeh..

aku penah pegi skali je pureen whouse ni last year.. ramai giler org..panassss plak tu.. so x sggup lg nk pegi..kekeke.. lg pon aku suka baby bath ngan shampooo dia je..dlu whouse price rm10 sebotol..kt sogo jual rm12.90...sket je beza so xyah la aku susah payah nk pegi

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

lamanya aku x p wh sale... jeles tgk ko sopink gaun dania ...cute semuanya...

MAYA said...

wahhh..bestnyer pg shopping brg kanak-kanak.. lama tol saya tak pg shopping..hehe

Mimi said...

pernah gi last year..tp apa pun x beli sbb ilang mood tgk queue nak bayar panjanggg gilerr..
tapi betoi tu..tgk kat sana ada yg bwk budak2..sian kan..