Monday, April 19, 2010

Giant Kinrara


Hari Sabtu petang, kita orang dah plan nak bawak Haikal dan Dania pi taman......nak ke Taman Bukit Jalil. Dah lama tak gi sini since pindah umah......windu rasanya nak ke taman nie hehehehe....

Kul 5 kuar umah.....sampai2 jer area puchong (lps tol yg RM1.60 tu).....hujan lebat lak plak.....dah sure bukit jalil hujannya. Ermmm, tak der rezekilah nak pi sana.

So, disebabkan Haikal dah excited sangat nak pi taman....so, kita orang pun lenconglah ke Giant Kinrara tu.....sebabnya kat tingkat atas giant tu ada playland. Bolehlah Haikal main2 kat situ.....

Aku lagi suka kat playland nie....tak panas, ada aircond, tempat cantik, playland besar, ada pasang movie kartun lagi....:-)


Jom layan Haikal main jap.....:-)


Naik motor.....yang nie best coz tak yah buh syiling sbb just tekan butang jer dia terus gerak.....save duit syiling hehehehe


keta ni pun sama....tak yah buh syiling...just tekan butang...


Konon tengah pusing keta la tu....


Lepas naik keta menan tu, naik keta betul lak hehehehe....siap nak tekan pedal minyak tu, tapi kaki tak sampai hahaha


Iya2 jer Haikal nie....



Eh! Adik pun ada gak yea.....:-)
Adik tak nak pandang kamera la.....so, silalah tengok rambut adik yg lebat tu yea :-P
Dapat pun snap pic adik...

2 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

iskhh mmg lebat betoi rambut adik ni... klu panjang nanti mesti lawa iza...

~~ciklinn~~ said...

seronok abg haikal main ha...

yerla rambut dia lebat betull.... betul ckp sue tu kak... biar pjg..mesti cuteee jer nanti