Friday, April 30, 2010

JUMP DEER


CEPAT! CEPAT!

SAPE NAK ORDER?

BOLEH ORDER SEKARANG!

MAINAN UNTUK ANAK2........

PASTI ANAK2 SUKA.......




Inilah JUMP DEER....Comelkan hehehe....



Selain RUSA, ada LEMBU, KAMBING dan KUDA. Setiap seekor ada 4 kaler.....ada kaler MERAH, KUNING, HIJAU & BIRU


Ini LEMBU

Ini KAMBING

Ini KUDA

MODEL yer.....

Sebelum dipam

Dalam plastik




Boleh order sekarang!
Harga hanya RM 60.00 seekor. Amik 2 atau lebih...harga boleh dirunding :-)
Boleh menampung berat sehingga 80kg.....
Tapi kalo untuk lompat2 hanya untuk yang 20kg ke bawah lah.....Ni kan menan budak2....mak ayah leh tumpang duk jer....lompat2 tak leh yea hehehehe....
Ada macam2 jenis....ada RUSA, LEMBU, KAMBING & KUDA
Pastu ada macam2 kaler....ada kaler BIRU, MERAH, HIJAU & KUNING setiap seekor.
Kepada sesape yang berminat nak beli, boleh order sekarang!
Boleh email, call atau SMS.....
melati072003@yahoo.com
017-6156479

3 comments:

mama uzma said...

wak...
kiutnya..nak pre-oder satu leh..??

Ruziawati Bukhari said...

wah! iza buat bisnes sekarang.. baguslah tu.. t malu nk bisnes2 ni... haha.. tp dr itulah yg byk masyuknya.. kan iza.. hehe.. t suka tgk gelagat anak2 u.. comel.. cute.. cerdik sangat.. dh pandai posing dpn camera pun si dania tu.. abg haikal tak nottykan?

~~ciklinn~~ said...

hihiihihi linn pun suka duduk kat menan nie..... kat umah nenek linn ada dua ekor.... bukan budak2 yg main..tapi mak pak budak yg selalu duk tunggang.... hahahha

kak iza.... gerammnyerr linn tgok peha dania yg gebusss tu...gerammmm..tak sabar nak tunggu kaki umar gebuss camtu... heheh