Sunday, June 06, 2010

Aksi-aksi Dalam Kereta



Masa ni dalam keta on the way back to KL.

Haikal sibuk dok suh amik pic dia.....macam2 memek muka ada.....layan jek la....

**Sila abaikan keadaan dalam keta tu ye....dah jadi rupa katil pun yea gak.....dengan bantalnya lah.....hehehehe. Maklumlah, ada anak kecik camnilah jadinya.....


Haikal yang tersengih....mata pejam.

Konon-konon tengah tido lah tu.....

Hisap susu lak....

Basarnya ngaga....

Haikal nak tunjuk kepala dia yg dah separa botak.....gunting rambut kat kampung hari tu. Setiap kali tgk cermin Haikal gelak2 sbb rambut dia dah tak der...hehehe


Meh layan adik Dania lak....Rambut adik dah boleh ikat tocang dah....

Adik pun leh tahan aktif dlm keta...tak leh dok diam langsung....

Adik yang suka kacau Abang Haikal....

Abang sibuk nak peluk Adik....







4 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

lainnyer muka abg haikal bila potong rambut camtu....tp haikal nampak susut sikit lah iza...
he he he..kemain seronok dia buat aksi yerk....
alolololo...tomey adik dania ngan rambut pokok kelapa dia tu....

☆ lieya latif ☆ said...

same laa iza, kalo ade budak ni mmg kete penuh ngan bantal heheeheheh

lain muke haikal bile dah togel nie....dania cam biase laa..comey.....rambut die lebat betul...cantik rambut dania~

Naza said...

salam kenalan :)

comelnya dua badik ni..cute mcm mamanya :)

Emy Omar said...

sama la iza..kita pun kalau berjalan jauh sure kereta penuh ngan bantal anak2 maklumla dah 3..erfan lagi haru jalan dekat2 pun nak usung bantal..ish..ish..