Monday, June 21, 2010

Secret Recipe



Makan-makan kat Secret Recipe dekat SOGO.
Lama dah nie....bila ntah..... hehehehe

Dok godek2 pc....pastu terjumpa pic nie.....erm, upload jer lah kat blog :-)



Amik yang set 'Pocket Savers Lunch'. Jimat skit duit hehehe...

Ice Lemon Tea

Aku makan nie...'Noodle In Tom Yom Soup'
Sangat sedap okeh! :-)



** Note to SR - Nanti aku pi makan lagi yea....nak makan grilled black pepper chicken lak....



5 comments:

♥Azie♥ said...

alamak pagi2 tgk blog iza terliur terus

☆ lieya latif ☆ said...

lieya plak iza, kalo mkn2 kat SR tu lieya kureng sikit, tapi kek nye mmg tetap m enjadi pujaan hati ku heheheeheh

~~ciklinn~~ said...

huwaaaaaaaaaaa takleh tahan.. masing2 blog tunjuk makanan nie..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

akak pun iza, makanan dia tak berapa gemor (tp kalau tak de choice akak bedal gak).. tp kalau kek dia memang tak akan tolak, hehehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

lama dah tak makan SR...tp rsanyer makanan2 kat SR nie.....kurang nak di terima tekak ler iza...kek dia pun zana tak berapa nak layan....sesekali tu boleh ler....