Thursday, June 17, 2010

Menan Mc'D Lagi....


Hari tu dah dapat menan yang SHREK tu kan....

Kali nie menan FIONA lak.....Konon teman Haikal makan Mc'D la...tapi Mama dia yang lebih2 sebenarnya hehehehe....

Tapi, tak sempat nak kumpul sumer menan SHREK nie.....huhuhu.....

Minggu lepas pi Mc'D...nak beli yang set gelas tu kan....tanya dorang menan apa utk Happy Meal....dorang ckp menan yang bola lak....Fifa World Cup tu....Aduuiii, tak dapeklah den nak kumpul sumer collection SHREK nie....sadisssnya....


The Food...


Fiona


Budak yang abiskan the food....





4 comments:

♥Azie♥ said...

sedapnyer makan mcd..dah lama tak makan

Emy Omar said...

saya pun suka kumpulan toys mc D biasala mak yang lebih dari anak hehehe..
psst:aah t.bungah tu best sebab pantai dia bersih & pool pun luas kan..

atty's said...

sama mcm abg fir..asik ajak g mcd ..nak kumpul menan .

Puan Iza said...

Azie: yeke...haa pi mkn cepat....:-)


Emy: betul tu emy, mak2 yg lebih2 nak menan tu sebenarnya hehehhe...


atty's: ooo abg fir pun suka kumpul menan gak yea....