Friday, June 25, 2010

Birthday treats From KL SOGO



Baru bulan 6....Belum bulan 7 lagi...hehehe
Bulan 7 baru besday aku yea....
Tapi, dah dapat kad ucapan from KL SOGO :-)

Kiranya SOGO ni orang yg first lah wish besday ku hehehe...
Pastu aku pi perabihkan duit aku kat situ kan.....pandai tau SOGO nih hahahaha

Apapun, TQ yea SOGO :-)


"Happy Birthday To Me" in advance :-)


Dapatlah voucher2 nie semua...tapi nak kena beli barang dulu baru leh dpt free voucher bape2 hinggit tu....


Yang nie boleh bagi kat Haikal. Main2 kat KIDS' FUN-TIME kat 7th Floor tu....
2 jam pun jadilah.....tu pun dah kira lama tu :-)


**Sekali lagi....TQ banyak2 KL SOGO :-). Tunggu aku datang tau...hehehe

2 comments:

♥Azie♥ said...

wah bestnyer nnt leh shopping raya kat sogo yer..advance wish hepy besday to iza

As said...

best.. best.. kami pun dpt...muhakakaka.. ntah sempat redeem ker x.. sbb slalu dpt x pernah redeem