Thursday, June 03, 2010

Balik Kampung - 26 - 31 Mei 2010 (1)


Salam Semua....

Lamanya tak update blog.....Bukan apa...kadang2 tak der masa nak update....

Minggu lepas kami balik kampung, memang tak der masa lah nak tengok internet kalo kampung tu.....sbbnya banyak hal-hal lain yang nak dibuatkan...hehehehe....

Kami bertolak balik kampung kul 6.30 pagi. Kononnya nak turun kul 5 pagi lagi. Tapi biasalah kan......hehehehe.


Masa angkat Dania dari tido tu dia terjaga dah.....pastu sambung balik tido dalam keta.


Cian adik....ngantuk lagi tu.....

Abang Haikal dah bangun dah....excited sgt nak blk kampung....


Dalam kul 8.30pg, kami singgah kat masjid kat bandar Raub. Nak mandikan budak2 nie....

Ni dah lepas mandi....ceria sikit muka.

Adik lak....tido lagi lepas mandi.

Haikal suka dok kat 'hand rest' kat tengah2 seat tu. Sampai tertido2.....


Al-hamdulillah, kami sampai kampung dalam kul 2.30 petang. Aduuiiii, penatnya setengah hari dok dalam keta.





2 comments:

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

bestnya balik kg... haikal pun nampak happy jer kan.. iza balik kelantan yer

Sham Ummi Echa said...

jauhnya travel mesti letih kan..

eii comelnya dania.. pipi dia montok betul.. geram je aku tgk