Monday, April 27, 2009

Besday Bash Maryam & Auni



Date : 25 April 2009 (Sabtu)

Time : 8pm ++

Venue : Umah sue


Pertama sekali, mekasih byk2 pada sue+family & azie+family jemput kami ke besday bash Maryam & Auni. Akhirnya sampai jugak aku kat umah sue nie....walaupun sesat2 skitkan hehehehe...confius skit dgn map yg sue bagi tu.....lagipun malam kan...susah skit nak cam jalan tu....:-).

Sampai je kat umah sue...dah ada ramai mommies yg lain. Ada Hirda, Sham, As, Kak Jue, Linda (1st time jumpa), zana (org jauh nie). Pastu dtg lak Cik Linn, ila & Kak Eina.

Bila masuk je dlm umah, Haikal cam terpingga2 jap...pelik kot dgn orang yg ramai pastu dgn bising2nya....hehehe...


Budak yg tgh pelik.....heran nape ramai sgt orang hehehe

kami ke sini untuk memeriahkan besday girls Maryam dan Auni.....
Happy 3rd besday sayang!

Kek beday to you....Barbie lagi....

Acara potong kek dan nyanyi lagu beday to you.....

Nie mak2 besday girls...

Anak aku masih lagi dgn muka pelik dia....

Masa nie Haikal dok tgk besday girls nak tiup lilin....cam pelik je...hehehe

Time makan lak....Haikal layan tembikai jer.....yg lain tak nak....

Hardy khusyuk dok mkn cuppies...

Afiq yg makin bambam...

Ada Batrice.....jauh dtg nie...

Asha yang comel....

Tengok fish

Afiq lak join tgk fish...

Yeay! dapat goodies bag...

Dapat je terus selongkar goodies bag tu....

Dan...dan tu gak Haikal makan coklat yg ada dlm goodies bag tu....

Sempat lagi dodoi Akid yg tgh tido....Nampaknya Haikal dah boleh harap nie kalo dah ada adik nanti :-)


Acara wajib...posing ramai2 la...




Sekian......hehehehe








19 comments:

Hirda Ibrahim said...

heheh haikal pun confuse tgk org ramai kan?
dh leh harap jaga adik tu iza... bagus,,bagus...

Sham Ummi Echa said...

haikal bkn apa tu.. dia pelik apsal la maks2 org ni sumer kecoh smcam jer..kalah lak aku yg kecik nih.hahahha...

Zanna_MamaBatrice said...

haikal nie buat hal dia jer kan iza
senang kalu bwk gi majlis
amboi...dah praktis ke abg long...
later leh ler tolong mama jaga baby yerk

iza naik seri ler
yelah...ibu2 mengandung nie mmg berseri2 muka tu...nak2 pakai kaler pink....ehem ehem....kot2 ler baby girl kan kat dlm tu...he he he

mama mya said...

apasal haikal nampak heran jek nie mesti heran nengok aweks ramai.. yg mana satu pilihan hati hihihi

.:nhalilah:. said...

bestnyer haikal gether ngan kengkawan kat bday bash ni.. n so sweet dia tlg dodoikan baby. pektis ye.. nanti senang la mama masa dapat adik ye..

Mimi said...

pandai dia dodoikan Akid tido...mmg ada bakat la..

meriah tul besday bash Maryam & Auni..rugila pulak rasa x gi..

atty's said...

mesti heran sbb mak-mak..kepoh sgt..hehehe..kalo bloggerr dah jumpa..mesti meriah..

eija28 said...

acara wajib yg tak tahan tu iza....mesti nak bergambar beramai2 kan....selera jerk tgk haikal mkn tembikai yerk....

izuan murat said...

Wahh meriahnyer bday bash nii..sy igtkn maryam n auni ni twin td..rupanya bkn yer..hehe tupon pas tgk gambor mama derg..heran tkkn ada 2mama ot kl twin kn?:D

Nway, bdk2 mmg suka dpt goodie bag kn..mmg nk thu sgt apa dlm bag tuhh..bler dh nmpk choc or candy apalagi, xheran yg lain dhh kn? comel haikal..;)

Linda Latip said...

huhu haikal baik budaknye..tk supe Ghazi yg ngamuk kejekan ummeh die hahahaha..pastu tgk la gbr Ghazi tu air liyor takleh blah hahahaha..

hah.sib tk smpat burak pjg je kan kite iza,nih la Ghazi sbb kami dh lama smpi kan..die bantai ngamuk lak sbb boring kot lama sgt dah..

xpe insya Allah pjg umo jumpa lagi!

akubye said...

Kalau aku pun jadi kompius kalau tetibe ramai org datang serbu rumah.. ahaks! (habehlah beras aku) hahahahah!

farah amoi said...

hehhehe
awat haikal muka heran jer..
blur saje

best kan g birthday bash
leh jumpa ramai geng cyber


mm...cam familiar je wajah ayah haikal ni

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah iza, pink lagi.. berseri2.. mesti dalam poyot tu ada bby girl kan. heheheh mudah-mudahan akak doakan..

best la iza dpt join haritu, akak tak de gi melaka.. rugi2 rasanya tak dapat join

ibu 2AZ said...

haikal mmg nampak heran je ek..kan best tuh jumpe ramai kwn..hehehe

iza..ermm tau u pregnant..b'seri2 lah tgk..agaknyer due awak biler..ermm mmg sebaya lah anak2 kite nih..hehehe

~~ciklinn~~ said...

akak haikal sgt baik okeyy..duk jer diam2... akak tgok anak saya yaallah kesana sini geramm jer tgok...

betul ckp k.mimi kak... akak sgt comell dgn baju pink tu.. linn doakan baby girl dlm peyut tu key

ILA said...

Sori la ek kekalo AFIQ kaco HAIKAL punya jajan...ekekke sib baik diorang ok kan?? tgk fish sama2....mkn jajan sama2 hihihih

bagus...bagus...insyaAllah blh harap abang HAIKAL nanti bila ada adik..

As said...

kak iza... x sempat kiter borak...hmm almaklum la sy pun x sihat....dgn aqeel yg moody...huhuhu... hmm ya la muka haikal conpius jer... tp suka dia ngan baby kan...leh la harap jaga adik sok...

Idida Aziz said...

SYOKNYER RAMAI JUMPA KWN2 CYBER

☆ lieya latif ☆ said...

WAH seronok2.....meriah lieya tgk, dari blog ke blog aku tgk kemeriahan korang nie.....yg best tu dpt rase air tangan sue masak....sure sedap...tapi takdpun yg amik pic food....he he he he

haikal ni senang laa iza, boleh di bwak kemajlis, behave jek die, die tau tu mak die penat bawak baby....he he he..good boy!!