Thursday, April 30, 2009

Kami Balik Kampung




Hati sangat gembira sebabnya malam nie kami nak bertolak balik kampung :-). Bestnya.....sebab dah lama tak balik kampung nie...Last balik masa raya cina dulu. Agak lama gak la...

Kami akan berada di kampung selama 6 hari dari 1 Mei hingga 6 Mei 2008 :-).

Eeeee... tak sabar dah nie nak balik kampung hehehehe....yang penting sekali rindu nak makan masakan mak hehehe....mesti aku akan makan dengan banyaknya kalo dok kat kampung nie. Adusss! abislah berat aku naik pasni.....:-)

So, doakan semoga kami selamat sampai ke kampung halaman yea.....

InsyaAllah, kalo ada masa terluang dan masa tidak mencemburui aku.....aku akan update blog dan lawat blog2 korang sumer.....cewahhhh!
Oklah, babai sumer....









23 comments:

Amna Faqiha said...

slamat bercootiiii

mama mya said...

waaa bestnye balik kg... kami x leh balik huhuhu sabtu kena kerja n asben ada annual dinner... hati2 di jalan raya :)

Syasmeen said...

slmt bercuti iza...lamanya cuti, bestnya...slmt blk kg dan slmt blk sini yer...hati2 di jln raya tuh jauh tuh taking care..

AkMa said...

bestnye balik kg..sy pun dah lame x balik.huhuhu..

Mimi said...

Selamat Bercuti & hati-hati semasa memandu...

Sham Ummi Echa said...

Selamat balik kg...berhati2 di jalanraya..besnya cuti lama..

liwaniel said...

seronoknye balik kg...lama pulak tu kat kg..wanie pun nak balik kg jugak...huwaaa

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

balik kampung....hohoho..balik kampung... bestnya!!!!

atty's said...

selamat balik kg iza..

As said...

Selamat bercuti... lama akak cuti... semoga selamat pulang ke kg & selamat kembali ke sini...
bestnyer... kami pun balik jugak... sama la kiter last balik pun raya cina...

Big Mamma Bukhari said...

iza..

selamat hari pekerja...
selamat bercuti panjang..
selamat balik ke kampung..
enjoy!!

Idida Aziz said...

huhuuuu sumer org bercuti dan balik kg...ida dok lepak rumah jer...husband keje

☆ lieya latif ☆ said...

wah lame tul iza cuti....selamat bercuti yeak....seronok kan lik kampung..satu mcm aura datang ko nak lik kampung hi hihi

mrs khairul said...

iza cenggitu lakan nasib kita2 yg dok jauh dr mak bapak..jarang dpt balik kg..ni cuti sampi bila? x x blk g ka?

maya said...

sonot bercuti..haikal misti ske..

HalfBlood Princess said...

kak iza kg akk kt mana? nway, enjoy the breakk n get enuf rest n mkn byk! masakan mak mmg tiada tolok bandingannya kan! mst haikal seronok jmp nenek dia!;)

love always said...

syoknya cuti lama... :D

Linda Latip said...

Lama nye cuti Iza!! Dh balik sni blom..up byk byk gbr tau.. msti haikal njoy to the max blik kg kli ni :)

Ayumieza said...

salam perkenalan..wah bestnya balik kg ni yang teringat kat kg ni hehehehehe

Hirda Ibrahim said...

samat pergi & balik iza... :)
takpe ko balik kg makan puas2 masakan mak tu. naik berat pun x pe. ko kan preggy?? (ayat penyedap ati...hehheh)

☆ lieya latif ☆ said...

**happy mother's day iza**

Mrs. Hasanif said...

selamat hari ibu !!!

atty's said...

happy mothers day