Monday, April 13, 2009

Happy 1st Birthday Azzad Darwisy!

Petang semalam kita orang pi besday bash Azzad Darwisy, anak member satu opis aku. Terima kasih to ct eton & famili sudi jemput kami :-). Meriah gitu besday bash Darwisy. Happy 1st birthday To Azzad Darwisy! Semoga jadi anak yang soleh. Semoga Darwisy suka dgn hadiah yang tak seberapa dari Haikal tu :-).



***************************************************
Tarikh : 12 April 2009
Masa : 2.00 petang
Tema : Oren & Putih
Tempat : Subang Alam
***************************************************


Kami sampai ke tempat besday party ni lebih kurang pukul 2.45 petang, masa nie dah ramai gaklah orang.....sib baik acara potong kek belum mula lagi......so, tak terlepas la aku :-).
Sampai jer, Haikal dah tak sabar2 nak masuk umah coz dia dah nampak belon2 yang bergantungan itu. Masuk jer dalam umah, Haikal terus pi cari belon. Pastu bila dapat belon.....Haikal main cam tak ingat dunia....dia buat umah tu macam umah dia sendiri. Tak hirau dah dgn orang ramai. Dibaling2....dilambung2....dan disepak2nya belon tu sesuka hati......iskh! iskh!....apalah anak aku nie...hehehehe....


Yeay! dah dpt belon.....oren lagi....belon pun ikut warna tema :-)


Orang lain tak boleh amik belon dia....tak bagi...
Kan main lagi peluk belon......


Masa nie Haikal dah start buat hal sendiri.....main tak hengat dunia....


Inilah dia besday boy on that day......Azzad Darwisy.

Kek Besday....comel kan...


Diiringi dengan kek tiramisu.....

dan jugak cute cuppies....
Acara kemuncak.....cake cutting.


Dimeriahkan lagi dengan kehadiran CLOWN.


Bila clown nie datang, dan Haikal nampak jer clown tu terus dia berenti main dan lari kat aku. Rupa-rupanya Haikal takut kat clown tu hehehehe. Terus dok diam sebelah aku. Bila aku tanya nak belon tak yg clown tu buat?....terus Haikal geleng kepala......tak nak tu...hehehehe...kelakar lak aku tengok Haikal.

Muka2 takut Haikal.....


Ciannya anak mama.....

Diam jekkk....

Tak berani nak dekat dgn clown....hanya tgk dari jauh jer...

Dah lama skit barulah Haikal ok.....kurang skit takut dia dgn clown tu....tapi still tak berganjak dari tempat duduk dia :-)


Sambil makan...sambil tgk clown....


Aku mintak clown tu wat kan pedang belon tuk Haikal. Dapat jer pedang belon tu Haikal terus berperang dgn sorang budak tu.....


Tengoklah tu......tak hirau dah orang sekeliling....


Sibuk nak suh aku pakaikan topi besday nie...


Apapun, Haikal happy sgt2.....thanks to tuan umah jemput kami.....tahun depan jemput lagi yea....:-)


Goodies bag.......









17 comments:

Sham Ummi Echa said...

iza pon pg besday bash jugak ker..tp bkn bash yg kwn2 lain pegi kan.. sonoknya haikal main belon.. tp bila nmpk mr. clown terus dok diam2 yer.. biasa ar bdk2 kan.. echa pon tkt ngan clown.. masa kt genting jmpa clown pon echa takut gak.. daku yg beria g beratur nk tggu belon tu.. hehehe..

farah amoi said...

ohoooo
happy birthday to azad darwisY
amat ler meriah
cake yg chantek
cc pon ada...
clown pon ada jugak

memang meriah !

sian haikal...takut ngan clown
tp belon nak plak

Mimi said...

Haikal pun x berapa suka clown ye...budak2 mmg camtu kan..kecuali kalo yang da besar sket..pelik agaknya tgk 'mekap' clown tu semcm..

banyak tul birthday cake dia..yg first tu paling cantik..

Aza...As :) said...

waaahhh...birthday party sana sini...best tgk haikal enjoy betul ;)

☆ lieya latif ☆ said...

eh same tema ngan bash yg kiteorg pergi kan....oren gitu he e he he...wah meriah betul, byk kek plak tu...sure haikal hepi...siap ade badut lagi ke....mmg budak2 suke laa, tapi si mia n mija takut tau he he he he

As said...

uih... kak iza... theme dia sama arrr.... oren... heheheh... haikal... best nyer dia buat hal dia jerk... sempoi giler...
suka arrr.. hmm caler oren tuh kan meriah...
hmm ader clown la... kalo adriana ni harus nangis... tp nak belon ... leh gitew?

Jasfyra said...

tetiba terpening sat,ingat kan sama ngan besday bash yg lieya,kak mimi n the geng p tu.kaler oren gak tema dia..rupanya lain..hehee..manyaknya kek.meriah gitu.haikal encem ar pakai baju kaler oren

nadnye said...

happy birthday..

meriah yea.. kek pun cantik.. macam2 ada... ku yang dapat pegi.. huhu..

~~ciklinn~~ said...

eh ni bukan yg kawan2 lain pergi tu yerk... sbb tema sama.. huhhuhuhuh

alahai ciannyer haikal..takut clown yer....dia pelik kot tgok idung merah tu...

aimi @ kamalina said...

lor..haikal takut dgn clown tu yek.... hehehehe....rasanya kebanyakan bdk mesti takut...tgk jelah dressing clown tu...dgn muka yg conteng2... mau tak takut.. hehehehe.... anak2 akak pun takut masa mula2 jumpa.. bila lama sikt, baru ok..

liwaniel said...

meriah birthday bash azzad ni...siap ade clown lagi...

haikal takul clown ye..sama la ngan irfan...kalau nampak clown dari jauh lagi dah lari

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

wah bash tema oren jugak.. sana sini oren.. macam janji2 jerk..

seronok la tu si haikal dapat pedang belon. siap bergasak dengan budak2 kat situ kan.. heheh best la besday bash ni ada badut.. lain dari yang lain.. tapi kalau farhan nampak ni harus dia dah lari dulu

Anonymous said...

fuyooo..byk pix azzad darwisy birthday bash nii...suka!!! cameraman tersesat so takde cameraman le time ni!! thanks datang memeriahkan lg majlis azzad..jgn kata haikal takut clown azzad pun sama! tapi takut budak2 boring amik jugak! mintak2 tahun depan diaorg dah tak takut clown..hhahahaah!

jeff said...

>> happy belated birthday dari saya...

dilaOHdila said...

SALAM MOMMA HAIQAL
WADUH SERBA OREN SEMUANYA
NI KIRA IKUT TEMA ERK....BAGUS LAH
BARU RASA MERIAH KAN

yong ibu chem said...

wah siap ada clown lah..

tgk kek tiramidu tu..cam bestnya...

psst.. kak, yang header tu..yong tak semoat baut lagi..lately payah sgt nak duk ngadap pc lelama..yong try hari ni..hari ni yong cuti...

:)

Emy Omar said...

Bukan main happy lagi Haikal dapat balloon ye..anak2 akak pun takut kalau jumpe clown iza,maybe takut dengan appearance clown tu kot