Monday, April 20, 2009

Budak Pencuci Kereta

Hari semalam anak bujang aku nie tersangatlah rajin menolong papa dia basuh keta. Bukan satu keta jer yang Haikal cuci.....tapi 2 keta hehehe....

Sebelah pagi lepas bekpes, Haikal tolong papa dia cuci keta mama. Then, belah petang lak tolong papa cuci keta papa lak....:-).


Bila Haikal dah makin besar nie....terasa dia boleh diharap utk buat keje :-).



Gambar2 nie masa Haikal tengah cuci keta belah pagi. Belah petang aku tak sempat nak snap coz dok ralit layan citer kat tv hehehehe.....


Pencuci keta nie seksi skit....pakai pampers jer LOL...















21 comments:

atty's said...

meh bangi basuh kete untie..dua2 tak berbasuh..tu

...sWeeT uMi... said...

iza...rajin nye ank bujang tu basuh kete...seksi plak tu huhuhu..mmg g2 la bile ank dah makin besar nie,dah bleh arap skit2 da...cam ank bujang emah la...

Syasmeen said...

alahai rajin nya haikal basuh keta...sebenarnya nak main air tuh...samalah ngan airiena & alyssa pantang nmpk air dialah laju dr kita..hehehhe

As said...

rajin nyer dia tolong papa nyer... hmmm.. ker suka main air.. hehhehe
suka ya.. kami lak ... kalo nak basuh keta anto car wash jer la... so x dpt la adriana nak main air.. heheheh

.:nhalilah:. said...

salam.. pekabo kak iza.. lama tak contact thru' blog ni.. Fp saya dah tak di update.. hehe..

wah.. rajinnyer haikal.. syok main air ye.. meh la dtg umah auntie.. tlg basuh kete.. hehehe..

Hirda Ibrahim said...

haikal potong rambut ek iza?

haikal rajinnya anak teruna sorang nihhh.
meh umah aunty meh..basuh keta aunty & uncle pulak.

kami laki bini pemalas iza. hantar kedai je...hehehe

ILA said...

wahhh bagusnya...rajin anak bujang iza.

Kalo AFIQ lak...main air je lebih, tu yg ayah dia mls nak bg dia tolong hehehhe

liwaniel said...

rajin nye tolong cuci kereta...kalau si irfan main air je lebih

izuan murat said...

Heheheheee suka tgk pencuci keta yg cekci ni..rajin menolong ye, kiut lak tuh!:)brp umo nya nii..?

Nway salam knl dr sy..

☆ lieya latif ☆ said...

haikal, meh tologn basuh kete auntie meh...he he he...

biase la tu iza, budak2 mmg suke kalo dpt peluang main air ni....lagi lame dpt main air, lagi suke laa die he he he he

Emy Omar said...

Wah rajin la haikal..pinjam jap iza,keta akak dua2 tak sempat basuh weekend baru ni..syok la haikal dapat main air ye

dilaOHdila said...

ni dah boleh buat kedai workshop nih
hehehhehehe
HAIQAL car WASH!!!!!
acik dilla mesti dapat diskaun ni haiqal

yong ibu chem said...

oh..ni yg best ni klu anak boboy! hehehehe

klu anak gegirl..masuk dapur!

Mimi said...

syoknyer dia membasuh kereta mama & papa dia ye...sambil2 tu leh main air sekali kan :D

Sham Ummi Echa said...

rajinnnya tolong basuh keta papa ngan mama... meh sini tolong bsh keta auntie bleh? hehehe..

suker ar haikal dpt main air.. biasa ar bdk2 kan..

en_me said...

tak rock larr cuci kete pakey pampers tewww.. ehehe

Jue ~ mama DnD said...

rajinnyer main air..hehehe... gud boy lah haikal nie...

Linda Latip said...

huhuhu cekci boy pki pempes je bacuh kete hihihi..tp sewunuk beraktiviti mcm ni dgn anak kan..wpun sbnrnye tk pn byk membantu tp tgk keletah die bersggh tu yg preceless...

re: Iza thnks snggh 'umah' kami hehe..naty perut dh besar jgn lupe buat matern shoot..serunuk bile belek² smla gbr lma naty..nak nak ade haikal dh..sure bley pose menmcm :)

~~ciklinn~~ said...

alahai rajinnyer dier..... meh basuh kete ciklinn lak... hehehheh

Big Mamma Bukhari said...

rajinnya haikal ni!!
mana mama papa dia x sayang!! :-)

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

rajin betul tlg papa basuh kete ya...ni betul2 nak tlg ke sebab nak main air??? hehehehehe...bagusla cam tu..nanti besar, senang nak minta tlg haikal..