Monday, July 06, 2009

My Pregnancy - 23 Weeks 6 days

Actually ini pic scan masa aku pi check up pada 18 Jun 2009 hari tu. Hari nie baru berkesempatan nak tepek kat blog nie :-).

Al-hamdulillah, baby dalam kandunganku makin membesar......dan membesar......hehehehe...

Esok (7 Julai) kandungan aku masuk 6 bulan. Lagi 3 bulan lagi sampailah masa utk aku melahirkan :-). Kejap je pulak aku rasa masa berlalu......


Pic scan pada 18 Jun 2009

Walauapapun, gender baby masih lagi dlm tanda tanya hehehehe......Setiap kali scan, baby tak nak tunjuk......Dia main2 sembunyi lak..... :-).

Minggu depan aku ada appointment check up lagi.....so, kita tunggu lah yea.....sama ada baby nak tunjuk ke tak?.....hehehehe....















15 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

alah....leiya ingat dah boleh tahu....excited nak tau girl ke boy nie....heheehehe

ye laa iza, kejap jek kan.....dah nak masuk trimeter 3 plak tak lame lagi kan....

bile nak letak pic mak buyung nie....tingin lieya nak tgk hah

sis_nita said...

salam kenal dik..

alhamdulillah..

semoga semuanya selamat yerr..

adoiyaiii.. teringin nak pregnant nehh.. tapi belum aderr rezeki.. huhu!

umur makin lama makin naik..

akak follow blog kamu yerr..

Mimi said...

sure Iza berdebar kan nak tunggu scan next week..pasni dah tau gender pantas sket nak shopping :D

eija28 said...

baby iza main nyorok2 plak erk....kita tunggu next ampointment plak lps nie yerk....mana gambar mak buyung nie...

Linda Latip said...

iza..tgk iza peknen kan, rendoo la nk peknen smula!..hope everythng goes well on the nxt check up k :)

As said...

kak iza... sonopk tgk pic scan tuh... best kan bila bb gerak² dlm perut....
hmm x lama lagi bleh la dengar suara baby... suka.. suka...
hopefully baby gal la ya.. sbb tuh malu nak tunjuk kot... hehehe

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

bb ni saje je nak buat kejutan kot.. x mo tunjuk eh..hehehehe

en_me said...

mesti pompuan nih.. ihihi

*Azie* said...

eh main2 yer dia..nak wat suprise kot kat mama..apapun harap iza & bb sihat yer..

Hirda Ibrahim said...

a ah le ko. kejap je dh 6 months. rasa cam baru je jumpa ko time kita visit ila dulu. time tu kan ko br ckp yg ko rs2 ko preggy.

hope leh nampak gender. senang nk shopping.
mana pic preggy mommy ni? aku sure ko naik kat perut je, muka, tgn semua maintain slim.. jelessss... heheheh

:iBuAfiQah: said...

sekejap jer masa berlalu..
dah 6bulan ek..
isk2..cam xcaya jerrr..

atty's said...

baby malus.tuh..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ishk iza, semua orang teringin nak tengok iza ni.. bila nak tunjuk gambar iza mengandung.. mesti sweet dan comel

ala baby tu nak kasi saprise kat mama dan papa dia.. biar saspen sikit. bulan depan, dia tunjuk la tu.. hehehe

~~ciklinn~~ said...

sekejapp jer masa berlalu kan kak.... dah 23 minggu dah baby...

hiihhh baby nak kasi serprise sama mami dia lah tu....

Mama @wisy said...

saya nampak kak! ur baby is boy! yah! muhahahaha...