Wednesday, July 22, 2009

Menang Contest Mama Uzma Nak Bagi Hadiah


Ingat lagi tak contest yang aku join yang dianjurkan oleh mama_uzma tu..... Kalo tak ingat korang boleh tengok kat entry nie.... :-)




Nombor bertuah aku yang diberikan oleh mama_uzma ialah 002. Dan....al-hamdulillah, nombor bertuah aku tu telah ditarik oleh Bigboy Uzma :-). Selain aku ada lagi 2 orang yang bertuah dapat hadiah dari mama_uzma iaitu 005-sweetfiza & 007-zie fauzi.

Al-hamdulillah....ini kira rezeki baby dalam perutlah nie....sebab hadiahnya untuk baby..... :-)

Kepada Mama_uzma, terima kasih banyak2 yea......lain kali boleh wat contest lagi :-)



10 comments:

ZiE FAUZi said...

tahniah,kak..rezeki anak kan..

** Perfect Love ** said...

waa untungla baby. dlm perut lagi dh ada org kasik hadiah. ekekeke ;-)

Jasfyra said...

tahniah kak...mmg rezeki baby tu

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

haaaa...nilah yg org kata, rezeki baby.. TAHNIAH!!!

mrs. k said...

betul!! betul!! anak kan pembawa rezeki..

~~ciklinn~~ said...

tahniah kak

nadnye said...

tahniah yea..

farah : m0mma HD said...

wah best nye
iza ni rajin tul masuk contest kan
tp xpe ler...slalu gak iza menang kan..?

taniah !

watie said...

tahniah kerana berjaya :)

re = a'ah kak yanti tue laa.. tapi sambal nasi dia tue kadang2 sedap kadang kurengggggg... kalau kak yanti masak best tapi kadang2 adik dia ada gak tolong masak.. tapi sambal masa kat puchong tue kat yanti masak... hihihi

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

tahniah...nanti jangan lupa update gambar hadiah yang menang tu