Thursday, July 23, 2009

KedaiGambarKami Give Away






Tadi berjalan-jalan kat blog kengkawan.....terjumpalah contest give away nie......

Ermm, apalagi terus rasa cam nak join hehehehe.....Lagipun, syarat2nya mudah jer......Kalau korang nak join boleh klik sini.

Disebabkan give away nie bulan Julai.....mana tau ada rezeki aku utk menang ker sempena besday ku yang juga di bulan Julai ini kan......dapatlah hadiah dari kedaigambarkami nie.... :-).

Antara syarat2nya.....

Mudah je...tak perlu buat entry khas, tak perlu upload gambar,tak perlu buat slogan,tak perlu buat karangan/esei,tak perlu jadi follower (tapi kalau nak jadi follower boleh jugeeee...ngeee)
KedaiGambarKami mengadakan Give Away bagi bulan Julai 2009.

Cara-caranya:

1.Peserta hendaklah dari kalangan blogger sahaja.
2.Copy logo KedaiGambarKami Give Away di atas dan letakkan pada side bar blog anda.
3.Linkkan blog KedaiGambarKami pada bloglist/link list anda.
4.Tinggalkan komen dengan pada entry ini.Kami akan ke blog anda untuk menyemak samada anda cukup syarat atau tidak.
5.Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah, cuma ada seorang pemenang.Hadiah akan diumumkan kemudian.
6. Tarikh tutup ialah pada 31 Julai 2009. Pemenang akan diumum pada tarikh yang akan ditetapkan nanti.

** Hadiah nya tak la mahal sangat but I promise it's gonna be cute, sweet & simple......:)







7 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

good luck....semoga menang kali nieh....

Mimi said...

good luck Iza..semoga menang hadiah sempena besday..ameen..

AkMa said...

cam menarik jer contest ni..nak join lah..

good luck yerr

Sham Ummi Echa said...

gud luck..semoga menang lg k

.: Leen-Awie :. said...

best tuh... menang dapat hadiah...
go go go... good luck!

::M e L L a:: said...

bestnyerr smoga berjaya!!
caya lah iza....
rasa tingin lak nk join :)

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

good luck iza..mana tau rezeki dapat hadiah sempena besday iza kan