Friday, July 03, 2009

Muffin Ler Pulak......

Akhirnya berjaya gak aku buat muffin nie.....Muffin Blueberry :-). Nasib baik jadi....

Memang sedap sangat2....hehehehe.....

Sekali makan tiga empat biji :-). Haikal pun suka gak.....

Haaa....yang tang resepi tu jangan tanya aku yea.....coz aku beli tepung yang mix tu....just tambah telur, air dan minyak masak je....hehehhe....


Muffin Blueberry...... i like this...



Yummm.......yummm.......





15 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

sedap ek..aku pun ada beli tepung yg siap tu tp x buat2 lg..hehehe harus aku buat ni..

MRS. K said...

pos sini skit..ahaks..

SyahNur said...

wa... nmpak best la muffin blueberry tu.. nyum nyum..

Mimi said...

wah...sedapnyer..dah la lapar nih..hihi

☆ lieya latif ☆ said...

WAH RAJIN LE iza......makin membesar perut makin rajin iza nie....keh keh keh keh...

ha'ah kan skrang dah ade yg instant punye kan, tinggal bancuh jek....heheeheheh

Linda Latip said...

alaa bestnye iza! tk sabar nk wat utk ghazi jgk..msa bujang dlu rajin gak baking muffin..skrg no time la..si kenit tu sbuk nk kecah skali kat dapur..tu yg tk thn tu..tp budak2 mmg suke kan muffin...akan ku cuba proses juga!

liwaniel said...

rajin nye iza...wanie teringin nak buat muffin..tapi malas nak pegi beli barang2 nye...tepung instant jenama ape iza guna tu?

Zanna_MamaBatrice said...

nampak mmg sedap arr iza
ko makin rajin memasak erk...
ntah2 yg kat dalam tu gegirl kot iza...tu yg mood memasak selalu datang tu....

liwaniel said...

re: kedai kek puchong kat mana?

*Azie* said...

Rajinnya iza...lama azie tak jengah..jgn anggap azie dah luper yer..kdg bz..jengah tapi xleave komen jer...iza dah brp bulan

Sham Ummi Echa said...

rajinnya ibu peknen ni baking yer.. ntah2 penangan baby girl kot??

eija28 said...

sedapnyer muffin.....nak sket!!!

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

mesti sedap muffin tu penangan ibu mengandung ni yer.. untung haikal dapat makan sedap2 mama dia masak..

farah : m0mma HD said...

wahhhh
memang nampak pon sedakkkkkkkk
huhhh..skang ni memcm ye..
nak wat muffin pon dah de yg instant nye
alahai
beli kat mana iza....???

dilaOHdila said...

ada mUFFIN lagik
rajin mama haiqal ni baking