Friday, July 10, 2009

Nak Baby Tak?

Ini kisah Haikal sebenarnya.........

Bila aku tanya dia nak baby ke tak nak?..... Dia jawab "aaa....naakkkk....."(tak nak) :-).

Tapi bila aku tanya...sayang baby tak? Dia jawab "ayangggg"(sayang).....pastu dia datang dekat aku, pegang perut.....kiss perut & letak telinga dia kat perut aku......kdg2 tu dia bercakap2 dgn baby....apa yg dia cakap pun aku tak faham hehehehe......

Ermmm, camner tu? Peliklah Haikal nie...... Baby dia tak nak tapi sayang......adussss! pening kepala mama dibuatnya......ntah camner lah keadaan nanti bila baby dah kuar nanti......tak dapat nak bayangkan.......:-)

Memang setiap kali bila aku tanya soalan tu.....itulah jawapan yang Haikal bagi......."aaa.....naakkkk" & "ayangggggg".

Setiap hari aku tanya Haikal soalan yang sama......dan jawapan yang sama jugaklah dia bagi aku.....huhuhuhu.....LOL.

Harap2 bila baby dah kuar nanti, Haikal akan sayang dan boleh terima adik dia nie.....

Hope you can be a good brother, dear....











14 comments:

Lia ~ mama mimi said...

Danish nk dpt adik yer... mama danish bila due date nyer... nanti dh keluar baby pandai la dia syg adik dia...

:iBuAfiQah: said...

nanti baby dah kuar mesti Danish sayang dgn adik nya...
sekrang sbb belum nampak dpn mata kot...hehehhe
hope be a good brother la yer Danish..

Mama @wisy said...

Ok lagi tu da lg word sayang..si awisy Tak nak - geleng - menangis pastu siap da word "lezzzzz" (plezz)!!
Bayangkan??

Mimi said...

sure Haikal sayang adik punya..siap kiss and cakap2 dgn adik..so sweet :)

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

sama mcm taufiq...kalau akak saja2 tanya nak baby??? dia jwb tak nak...tapi kalau tanya sayang baby, dia blh jawab sayang lak..hehehe..musykil kan...

ps: tapi tu tak bermakna akak ada sorang lagi ya...tu sekadar bertanya...test market.. :D

Syasmeen said...

sure Haikal sayang pd adik dia..dah siap kiss2 & cakap2 lg dgn adik dia tuh..so sweet :)sama lah ngan airiena dulu bila tanya nak adik tak katanya 'tak nak' tp bila tanya syg terus jwb 'sayang'....

mama uzma said...

dia saje kot....
hihi....

bestnya nak dapat baby lg kan...

~~ciklinn~~ said...

ala tomeiiinyer...... sayang adikk yer.. gud boyy dia

bundaNaddim said...

salam.. congratz iza.. dah isi lagik yer.. samalah kiter :)
mesti danish tmbh manje skng kan?! naddim pon camtu gak..
neway plz come visit my new blog yea.. betul2 baru join ni hehe

Sham Ummi Echa said...

insyaallah haikal mesti syg kt adik dia punyer... dun wori k

--<@maya@>-- said...

nakaila.. haikal must be a gud brother kan..

farah : m0mma HD said...

huhu! memang ler dia x nak lagi iza
xde depan mata dia lagi
sok-sok...nampak bb jer, keje nak cium jer laaa....
hehheeee

As said...

kak sure haikal syg adik dia nanti... cam adriana dulu la...kadang2 dia sayang...kadang2 dia dengki gak ngan adik dia...

*Azie* said...

iza nanti bila dia dapat adik baru dia suka skrg dia masih blur2 kan...hehhee