Monday, July 20, 2009

Brownies Besday

Sempena besday ku pada 17 Julai 2009.....kebetulan jatuh pada hari Jumaat.....so, aku tempahlah brownies 2 tray nie utk makan-makan kat opis ku :-). Aku order brownies ni kat sini.

Ini kali ke-2 aku order dengan
kak meen nie. Dulu aku penah order Marble Cheesse Cake.....kek dia memang sedap.....


Actually, aku order Almond Choc Brownies.....tapi kak meen tersalah buat Choc Cheese Brownies satu....hehehhe.....kata kak meen, "tak per lah rezeki mak yong".....hehehhe...Mekasih banyak2 kak......



Brownies yg sgt sedap....
** 3 ketul dah tu dh selamat masuk perut yea...hehehehe, baru snap pic :-)

Almond Choc Brownies.....


Choc Cheese Brownies



p/s: Terima kasih pada kawan2 yang wish my birthday.......thanks a lot...:-)



13 comments:

watie said...

hepi belated besday iza.. semoga panjang umur n di murahkan rezeki.. amin

waa sedapnye kek tue cam dah nak meleleh dah air liur nie hihihi

mrs. k said...

kasi pos sini la sikit..

Mimi said...

wow..nmpk sedap la choc cheese brownies tu..menarik..

Happy Belated Birthday to Iza!

~~ciklinn~~ said...

sedapnyerr kak... mmg sedapkan kan brownies kak meen

liwaniel said...

nampak sedap brownies tu...alamak dah teringin pulak ni..tak leh la tgk makanan sekarang ni..mesti teringin...

eija28 said...

happy belated besday iza....sedap tgk cake2 tu...

Emy Omar said...

Alamak bestnya brownies..nampak sedap sangat

mama uzma said...

kak...
happy baleted birthday ye....

sedapnya kek tuh...

As said...

bestnyer kak... sedap ya brownies tuh... nak try la order nanti..
anyway kak.. Happy be;ated b'day...

farah : m0mma HD said...

wahhh sedakkk nyo
pos la mai penang skit...

hahahha..iza..kita bezo stahun je yea....

iza, tau dok, rasa nye x cito lagi ni
ari tu iza ado cite, ado adik keje A&W kan

lepas kak farah baca entry tu....ada la g A&W situ lagi
siap tanya cashier situ..."adooo kakak dok KL x..?"
hahhahhaa....
and..unlucky...dia tu bukan adik iza....

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

happy belated birthday iza...wahhhhhhhhhhhh....sedapnya... cantik lak tu brownies yg kak meen buat....

Sham Ummi Echa said...

nmpk sdp jer brownies2 itu.. ni yg tingin nih..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

happy belated besday iza, sori tak sempat wish haritu.. ni baru berkesempatan bukak blog.. harap tahun ni lebih bermakna kan.. ialah nak dapat bb baru.. hadiah yang paling tak ternilai kan..