Tuesday, July 07, 2009

Mama Uzma Nak Bagi Hadiah

Kali nie aku nak join contest yang dibuat oleh Mama_Uzma lagi. Tapi kali nie utk mama2 lak bukan utk anak2 yea....harap maklum :-). kebetulan aku tengah mengandung sekarang nie...dah 6 bulan dah :-). So, cuba nasib lah dgn contest nie.....mana tau dapat nombor bertuah tu ke.....:-)

Mama_Uzma buat contest nie khas untuk ibu/mama/mommy/mak yg tgh sarat mengandung sahaja....

HADIAH untuk baby boy & girl.....

No akan di beri..bila TARIKH DITUTUP...No akan dicabut dan No YG naik TU LAH yg akan menerima HADIAH tu....hmm paham x....??klu x paham leh tanya ekk....mcm biasa mesti la ada syaratnya..

1. Add blog MamA_Uzma di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER Mama_Uzma

2. upload GAMBAR letakkan di sidebar kiri blog anda

3. Tinggalkan KOMEN DI ENTRY ni....No cabutan akan di beritahu...

apa2 iena akan update lagi....

last 22hb jam 5ptg....

sebar2kan ye...tq2.......!!





17 comments:

mama uzma said...

ok kak...lulus..!!
tq...

~~ciklinn~~ said...

huhhuhuhuh linn tak pegant....takpe tunggu tahun dpeanlah gayanya nak masuk kontest cenggini..hehhe mcm kompom2 linn ngandung tahun dpean kan..hahhaha

Mama @wisy said...

contets ni tak aci! tukar le kategori peserta..yg tak mgandung pun boleh..

As said...

tuk org pegnen jer ker... yg baru pegnen x leh erk.. hehehe

watie said...

huhuhu x leh masuk laa cam gini :)

Zanna_MamaBatrice said...

mana tahu kan iza
rezeki baby tu...
gud luck....

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

haa...elok sgt la tu...mana tau kot ada rezeki baby.... posing cute2 tau.... nanti kalau ada yg suruh undi, bgtau akak...nanti akak undi awak... :D

Jasfyra said...

good luck kak
psst kak, tepek la gambar peknen 6 bulan tu seklai..nk tgk....

HalfBlood Princess said...

Wahh bestnye! good luck..mn tau rezeki bby..kn!:)

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

good luck iza..kasik gambar cunnn punyer tau..

Big Mamma Bukhari said...

good luck iza..
rajin iza masak2.. mr.hubby tentu makin sayang kat iza tau!!
take care ok!

en_me said...

rejeki tewww.. ehehe

atty's said...

gud luck..tau iza..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ok iza, akak akan doa no. iza naik sebagai pemenang bertuah. good luck ok

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ok iza, akak akan doa no. iza naik sebagai pemenang bertuah. good luck ok

Emy Omar said...

Good Luck iza..eh,terliur lak tengok entry kuih seri muka tu..nanti nak try la..hik..hik..thanks ye share resipi

Sham Ummi Echa said...

gud luck iza!